Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Δεν ντρέπομαι που κλάνω. Ειδικά μέσα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Δεν ντρέπομαι που κλάνω. Ειδικά μέσα σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Είμαι ο πλέον κατάλληλος για να γράψω για αυτό το θέμα. Έχω εμπειρία τουλάχιστον 15 χρόνων που κλάνω σε ατομικό επίπεδο και 10 χρόνια σε ομαδικό επίπεδο, με τον πατέρα μου

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ή αν ζεις στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιείς ΤΟ μέσο μεταφοράς. Ένα όνομα, 4 γράμματα, 4 λέξεις, 1 ακρώνυμο, κανένα εισιτήριο. ΟΑΣΘ. Όπου και αν ζεις, ό,τι μέσο μαζικής μεταφοράς και να χρησιμοποιείς, έχεις έρθει αντιμέτωπος με το ίδιο πρόβλημα. Έχεις κολλήσει, έχεις κοκκινίσει, και δεν σηκώνεσαι από το κάθισμα σου για να κάτσει μια random γιαγιά. Αυτό το κάθισμα αποτελεί το τελευταίο σύνορο ανάμεσα σε εσένα και το ρεζιλίκι. Δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να κλάσεις και να το ρίξεις σε κάποιον άλλον; Να σφιχτείς μέχρι να πας στην τουαλέτα; Ό,τι και να σκέφτηκες, κάνεις λάθος, διότι η ζωή είναι μικρή και αν δεν μυρίσει λίγο, δεν αξίζει. Μην ντρέπεσαι. Δεν υπάρχει λόγος. Επειδή το 99% των ανθρώπων λέει ότι δεν είναι σωστό, δεν σημαίνει ότι έχει δίκαιο. Είναι μια φυσική ανάγκη που απλώς κάνει αστείο θόρυβο και μυρίζει σαν το χθεσινό σου φαγητό.

Συγκέντρωσε την σκέψη σου γύρω από την κλανιά. Αγκάλιασέ την! Μελέτησε το περιβάλλον γύρω σου και διάλεξε την κατάλληλη στιγμή για να αφεθείς ελεύθερος. Συχνά, η καταλληλότερη ευκαιρία είναι όταν ένας μεσήλικας σου κάνει μια παρατήρηση μέσα στο λεωφορείο επειδή τον ακούμπησες με την ανάσα σου. Εκείνη την στιγμή, σκέψου τα κρύα φασόλια 3 ημερών που έφαγες το μεσημέρι, νιώσε τις αναταραχές στο έντερο σου, γύρνα του τη πλάτη, όπλισε και πυρ. Έτσι, με δύναμη, να βογκίξει.

Μην ντρέπεσαι για μια φυσιολογική ανάγκη. Το κλάσιμο είναι σαν το τσιγάρο, πολλοί άνθρωποι το κάνουν, αλλά μετά λένε στα μικρά παιδιά να μην το ξεκινήσουν. Υποκρισία. Τώρα που το ξανασκέφτομαι το κλάσιμο είναι σαν να είσαι μοντέρνα φεμινίστρια. Δεν τους δίνει κανείς σημασία, μέχρι να τις μυρίσεις από κοντά.

Ίσως και να έχω άδικο, αλλά αέρια είναι και αυτά. Ψάχνουν κάποιον τρόπο να φύγουν από μέσα μου. Τώρα, θα έχω να αντιμετωπίσω όλες τις αντιδράσεις για τις συγκρίσεις που έκανα με τις κλανιές. Δεν πειράζει. Χέστηκα...

Σας χαιρετώ με μια ευχή που ελπίζω να γίνει viral.
May the fart be by you…

Ένα άλογο μπαίνει σε ένα μπαρ…

Ένα άλογο μπαίνει σε ένα μπαρ…

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του παιδιού σας όταν του πείτε ότι δεν είναι υιοθετημένος.

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του παιδιού σας όταν του πείτε ότι δεν είναι υιοθετημένος.