Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, καθώς κύπριος έχασε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, καθώς κύπριος έχασε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό.

Έκπληξη και ανησυχία στα γραφεία του Punchline.gr (τα οποία δεν υπάρχουν, ο καθένας δουλεύει από το σπίτι του), μετά την ήττα κύπριου διαγωνιζόμενου σε γνωστό τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού.

Όλοι τον υποστήριζαν. Όλοι. Χαρακτηρίστηκε ως ο νέος Παντελίδης, χωρίς, βέβαια, να μπορεί να τον φτάσει (στο όριο ταχύτητας). Είχε, λένε, τα χαρακτηριστικά του Μητροπάνου και του Καζαντζίδη, χωρίς να μπορούμε να καταλάβουμε από που. Απλώς, έτσι λένε. Πανικός δημιουργήθηκε στα social media για το άτομό του. Βασικά, λάθος. Για το μόριο του. Γενικότερα, για το μικρόκοσμο. Τους ενδιέφερε όλους η κβαντομηχανική. Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θεωρούταν μεγάλο φαβορί.

Είχε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των συμπατριωτών του. Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις δουλειές (που δεν θέλουμε βέβαια). Από τις οντισιόν, όλοι μιλούσαν για αυτόν. Έφταιγε κι ότι ήταν χοντρός, και μιλούσαν όλοι για το μπούλινγκ που έτρωγε στο σχολείο, μαζί με τις σοκολάτες. Τον θεωρούσαν σημαντικό πρότυπο όλοι οι χοντροί της χώρας. Πολλοί σκέφτηκαν να μην ψηφίσουν.

«Θα βγει από μόνος του», σκέφτηκαν, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Πήγε για καφέ με τις φίλες της.

Πέρασε με άνεση από τους κριτές, καθώς τραγούδησε το «βρέχει φωτιά στη στράτα μου». Ήταν ο μόνος που συνδύασε 2 στοιχεία της φύσης, μαζί με ζογκλερικά και τραγούδι.

Η συνέχεια ήρθε στα bootcamp όπου τραγούδησε το «βρέχει στη φτωχογειτονιά» (αρχική εκτέλεση: Γρηγόρης Μπιθικώτσης), και ανακηρύχτηκε το παιδί του λαού και της εργατιάς, άσχετα αν είναι δεξιός. Οι κριτές δεν μπορούσαν να του αρνηθούν την πρόκριση.

Έφτασε η φάση των Live, οπού έκανε το καθήκον του ως Κύπριος και τραγούδησε το «βρέχει, ψιλοβρέχει» του Τόλη Βοσκόπουλου. Νομίζω ότι εδώ σχηματίζεται ένα μοτίβο. Πιστεύω ότι του λείπουν τα χιόνια.

Με την στήριξη του κόσμου έφτασε μέχρι τον τελικό. Να τονίσω τα εξής:

Πρώτον, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα υπόλοιπα Live shows, διότι και εκεί τραγουδούσε για την βροχή, κάνοντας το κοινό του όλο πιο υγρό και εμάς στο Punchline.gr όλο και πιο στεγνούς (ευτυχώς είχαμε πολλά χαρτομάντηλα και σκουπιζόμασταν σε κάθε του τραγούδι).

Δεύτερον, το κοινό του ήταν παραδόξως μεγάλης ηλικίας. Για πρώτη φορά, είδαμε τηλεοπτικό πρόγραμμα να χτυπάει κόκκινο στις ηλικίες 50-80 χρόνων. Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τα cougars.

Φτάνοντας στον τελικό με την βοήθεια των γιαγιάδων και θεωρούμενος το απόλυτο φαβορί, βίωσε την απόλυτη ανατροπή. Ο τελικός έπεσε Μεγάλη Πέμπτη βράδυ, όλες οι γιαγιάδες πήγαν να στολίσουν τον επιτάφιο. Δεν μπορούν να είναι σε δύο μέρη ταυτόχρονα. Μόνο ο Θεός τα κάνει αυτά. Αλλά, και πάλι ξέρω τι σκέφτεσαι:

Γιατί διαβάζω αυτό το άρθρο; Τι κάνω με την ζωή μου; Δεν έπρεπε να είχα φάει φασόλια;

Bασικά, δεν ξέρω τι σκέφτεσαι. Λογικά, θα αναρωτιέσαι γιατί δεν βγήκε νικητής ο Κύπριος. Δεν γίνεται πάντα να κερδίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Πρέπει να γίνονται αλλαγές. Βέβαια, εσένα η ζωή σου δεν θα αλλάξει. Θα παραμένεις ο ίδιος παρανοϊκός τύπος και μετά τον τελικό. Έχει αλλάξει, όμως, η ζωή του χαμένου. Οι γονείς του τον αποκλήρωσαν. Η μητέρα του δεν θέλει να τον ξαναδεί. Γι’ αυτό έβγαλε τα μάτια της. Ο πατέρας δήλωσε στο Punchline.gr:

«Δεν γνωρίζω αν είστε σοβαρό ειδησεογραφικό γραφείο, αλλά αυτό που έχω να πω είναι πως ο γιός μου έκανε ρεζίλι την οικογένεια του και την χώρα του. Καλύτερα να ήταν gay. Τουλάχιστον, τότε θα ξέραμε ότι θα είχε παρέα. Τώρα δεν τον πλησιάζει ούτε ο αέρας», δήλωσε ο άτυχος πατέρας με την χαρακτηριστική κυπριακή προφορά.

Σε άλλα νέα πέρασε και το έκτο μνημόνιο από την Βουλή, την ίδια μέρα με τον τελικό. Τους χαζούς… Χάσανε τον τελικό της δεκαετίας.

Υ.Γ.: Προφανώς και δεν έγραψα το όνομα του κύπριου, δείχνοντας έτσι σεβασμό σε έναν άνθρωπο που δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ, μιας και όλα τα κερδίζουν Κύπριοι.

Έκανα τον σκύλο μου να νιαουρίσει και τώρα χέζει στο ρύζι μου.

Έκανα τον σκύλο μου να νιαουρίσει και τώρα χέζει στο ρύζι μου.

Ακολούθησα την δίαιτα του κανίβαλου για 4 χρόνια. Δείτε τι έγινε.

Ακολούθησα την δίαιτα του κανίβαλου για 4 χρόνια. Δείτε τι έγινε.