Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Ακολούθησα την δίαιτα του κανίβαλου για 4 χρόνια. Δείτε τι έγινε.

Ακολούθησα την δίαιτα του κανίβαλου για 4 χρόνια. Δείτε τι έγινε.

“Είσαι αυτό που τρως.”

Σ.Ρ.Α.Κ (Σύλλογος Ρεαλιστών Ανώνυμων Κανίβαλων)

Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της θεωρίας “αν θες να αλλάξεις τον κόσμο, ξεκίνα από τα μούτρα σου”. Επίσης, η τάση μου να δραματοποιώ τα πράγματα και να φτάνω σε ακραίες λύσεις στα μικροσκοπικά προβλήματά μου, καθώς και η αγάπη μου για δισολίες με βαριές μπασογραμμές, με καθιστά μια σύγχρονη drama queen of the stone age.

Οπότε, η προσωπική μου εκλογίκευση είναι πως δεν έφταιγα εγώ γι’ αυτό που συνέβη.

Σε ένα ταξίδι μου στη Μέση Αμερική, έμαθα για έναν όχι και τόσο αρχαίο λαό, που όπως όλοι οι - όχι και τόσο αρχαίοι -  λαοί, πίστευαν πως άνθρωπος και ζώο συνδέονται πρωτίστως πνευματικά. Αυτό άλλαξε, όταν ο γιος του αρχηγού της φυλής επιχείρησε να τιθασεύσει μια αρκούδα, και η αρκούδα απάντησε πνευματωδώς κατασπαράζοντάς τον.

Οι σχέσεις δίποδων και τριχωτών φίλων άλλαξε. Η νέα, ισχύουσα πίστη ήταν πως αν άνθρωπος φάει ζώο, τότε παίρνει κομμάτι του ζώου μέσα του. Αυτό συνέβη γιατί, αφότου η αρκούδα έφαγε τον γιο του φυλάρχη, στάθηκε πρώτη φορά στα 2 πισινά της πόδια.

Έτσι, γεννήθηκε ένα προπολεμικό τελετουργικό. Για να είναι οι άνθρωποι πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι, πιο καλοχτενισμένοι στη μάχη, σκότωναν και έτρωγαν τα εσωτερικά όργανα των ζώων. Σύμφωνα με τους θρύλους, η καρδιά του λιονταριού σε έκανε γενναίο, οι πατούσες του τσιτάχ γρήγορο, η καρδιά ενός λεμούριου γλυκοτσούτσουνο.

Εμφανώς επηρεασμένος από τη φυλή, γύρισα στην Ελλάδα και εφάρμοσα την εν λόγω τεχνική στην καθημερινότητά μου, ώστε να βελτιώσω μερικές πτυχές της ζωής μου. Μόνο που τα μόνα ζώα που ήξερα στον πολιτισμένο αυτό κόσμο ήταν οι άνθρωποι. Οπότε για να εξισορροπήσω το τσι μου, θα έτρωγα ανθρώπινο τσι-τσι. Σκέφτηκα και τον αστρολογικό κανιβαλισμό, αλλά δεν ήξερα άτομα που να πιστεύουν στα ζώδια. Ήταν πολύ καλή περίπτωση, γιατί έπεσα και σε περίοδο που ήθελα να κάνω δίαιτα, οπότε η μόνη λογική λύση ήταν να αρχίσω να τρώω χορτοφάγους.

Στο μυαλό μου, έβγαζε νόημα. Θα ξεγελούσα τον εαυτό μου ότι τρώω κρέας, παίρνοντας όμως την κρυφή δύναμη της πεισματικής άρνησης των χορτοφάγων να φάνε οτιδήποτε έχει πρόσωπο.

Ο πρώτος χρόνος πήγε καλά.

Δε μπορούσα να πιστέψω την τύχη μου. Έχασα 17 κιλά και μίκρυναν οι ουρές στο τμήμα με τα βιολογικά προϊόντα στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Μου ήρθε βέβαια η όρεξη να ξεκινήσω γιόγκα, κάπου το Μάρτιο, αλλά δεν ξαναέφαγα από αυτήν. Μερικοί μου είπαν ότι άρχισα να γίνομαι ενοχλητικός, αλλά δεν πτοήθηκα. Βρήκα παρηγοριά στο να τους θεωρώ δολοφόνους.

Το 2ο χρόνο, ερωτεύτηκα μια νυμφομανή.

Ξεκίνησα να τρώω τους συντρόφους της μήπως και μου κάτσει. Όπως σε κάθε σχέση, έτσι και σε αυτή, θεώρησα ότι ο έρωτας θα περνάει από το στομάχι...μου. Η χαζομάρα μου, το παραδέχομαι, ήταν πως τους έτρωγα αφού τελείωνε αυτή μαζί τους. Άρα, έμενα εγώ με τον έρωτα γι’ αυτήν, κι αυτή αλλού το έδινε. Οπότε το πήρα απόφαση. Για να την ξεπεράσω, την έφαγα. Κατά ένα περίεργο τρόπο, μετά έγινα πουτάνα.

Τον 3ο χρόνο, πειραματίστηκα με τα ναρκωτικά.

Ξεκίνησα με μπαφάκηδες, πέρασα στους κοκκάκηδες, μετά στους ρεηβάδες. Πρεζόνια φοβόμουν να δοκιμάσω μην εθιστώ και πεθάνω. Γιατί το πρεζόνι είναι μεγάλο λούκι. Μια φορά δοκίμασα και μετά τριγυρνούσα στον κόσμο και ζητιάνευα ευρώ για να πάρω τυρόπιτα να τη δώσω σε πρεζάκι, να τη φάει, για να το φάω σα φασολάδα. Μεγάλος εξευτελισμός. Μην μπλέξετε.

Τον 4ο χρόνο, παραδέχτηκα πως είχα πρόβλημα και ζήτησα βοήθεια.

Μπήκα σε μια κλινική μεθαδόνης αλλά ο Δώνης δεν ήταν στη ΜΕΘ. Κάκιστο αστείο, αλλά ταιριάζει, γιατί πριν λίγο έφαγα το Μάρκο Σεφερλή. Έτσι κυλάει η ζωή μου πια. Καθαρίζοντας την κοινωνία από τέτοια κακά πρότυπα. Ρίχνω τα στάνταρ μου στο καλό γκουρμεδιάρικο φαΐ και τρώω κάτι τέτοιες σαβούρες μήπως και βγουν καινούργια είδωλα. Οι παρενέργειες είναι οδυνηρές, αλλά τι να κάνω... Περιμένω το επόμενο χέσιμο για να βγάλω από μέσα μου όλα αυτά τα ηλίθια λογοπαίγνια.

Ένα ιστορικό γεγονός κατέληξε σε προσπάθεια καλυτέρευσης προτύπων.

Εσύ ακόμα βλέπεις Τανιμανίδη, GNTM και άλλα ακρωνύμια;

Ασπάσου τον κανιβαλισμό και σώσε την ανθρωπότητα.

Be All You Can Be.

BYOB.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ
CANNIBAL HERO!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6973264604


Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, καθώς κύπριος έχασε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο, καθώς κύπριος έχασε σε τηλεοπτικό διαγωνισμό.

Κάνοντας απόπειρα ζωής: Η εμπειρία μου.

Κάνοντας απόπειρα ζωής: Η εμπειρία μου.