Μία ομάδα κωμικών που θα συνεχίσει να σας απογοητεύει.

Ομάδα Σύνταξης

Bill Kateris

Συνδημιουργός αυτού του πράγματος. Φταίει για όλα. Ακόμη και γι' αυτά που δεν φταίει. Γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ίδιος με την φωτογραφία.

Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου

Μόνιμα κατατονικός γιατί δεν ξέρει πως να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό. Άρχισε να γράφει στο punchline γιατί ξέρει το αφεντικό. Του αρέσει να βλέπει ποδόσφαιρο όταν δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει.

Γιώργος Κυριαζίδης

Μεταδοτικός, δοτικός, αιτιατικός. Μικρός, έγραφε σε εφημερίδα που έφτιαχνε ο ίδιος, γιατί δεν είχε φίλους. Πλέον γράφει αστεία, γιατί δεν έχει φίλους . Θέλεις να γίνετε φίλοι;

Ανώνυμος Παιχταράς

Συνδημιουργός της σελίδας, που θέλει να παραμείνει ανώνυμος. Οι λόγοι προφανείς. Η περηφάνια δεν χωράει στην κωμωδία...

Κανίβαλος

Έπεσε από την κούνια. Γεύτηκε ανθρώπινο αίμα. Δεν επέστρεψε ποτέ, παρά μόνο για να γράψει εδώ. Τον έχουμε σε κλουβί και του πετάμε τα κομμάτια όλων των μη αναγνωστών μας.

Παύλος Μασμανίδης

Ήρεμος, αθόρυβος, ερωτικός. Μοιάζει μόνιμα μαστουρωμένος, αλλά οφείλεται στην υπερκόπωση από την ασταμάτητη αναζήτηση της κωμικής έμπνευσης.

Αντώνης Χριστοδούλου

Η ζωή τον έχει κάψει περισσότερες φορές απ'ότι αυτός τα μούσια του ανάβοντας τα τσιγάρα του. Αδιαφιλονίκητος. Ξεπουλημένος. Μοιρολάτρης.

Αναστάσης Γιαννακόπουλος

Ο Αναστάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1927 από Εβραίους γονείς στην ανατολική Γερμανία. Σπούδασε φιλολογία στο Παρίσι και από το 1950 ασχολείται με την συγγραφή σεξουαλικών fan fiction με τον Hitler.

Μυρτώ Φιλίδου

Γεννήθηκε μια Πέμπτη και αυτό δε το ξεπέρασε ποτέ. Δυσκολεύεται να διαλέξει οδοντόβουρτσα και οι δάσκαλοι της μετάνιωσαν, που της έμαθαν γραφή.

yuki-punchline.gr.jpeg

Yuki

Μεγάλωσα στον Γαλαξία της Ανδρομέδας. Μετακόμισα στην Ελλάδα και έκλεψα το σώμα μίας τύπισσας. Δοκίμασα μελομακάρονα και αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος στο punchline, για να αξιοποιήσω τις πληροφορίες που έχει ο εγκέφαλος της και η ίδια, επειδή το δικό μου λογοτεχνικό ταλέντο είναι ανύπαρκτο.

Δημήτρης Κυριαζίδης

Γράφει αστεία γιατί τίποτα άλλο δεν έχει νόημα. Όταν δεν γράφει μπορείτε να τον βρείτε στην αυλή σας να σκάβει ψάχνοντας για αλκοόλ. Οπότε καλύτερα να γράφει εδώ παρά να σας χαλάει τις τριανταφυλλιές.

Χρήστος Αθανασούλης

Σπουδάζει Οδοντιατρική. Οπότε, μιας και δεν θα τον συμπαθήσει ποτέ κανείς στη ζωή του, προσπαθεί να πουν συμπαθητικά τα άρθρα του. Spoiler alert: ούτε αυτό θα το πουν. Ως τίμιος οδοντίατρος, δεν έχει καθόλου πλάκα. Τουλάχιστον τα λέει έξω απ΄ τα δόντια...


Κωνσταντίνος Φασουλάκος

Αστροφυσικός. Ντροπαλός και σοβαρός. Του αρέσουν τα λογοπαίγνια. Ξεκίνησε την κωμωδία για να βρει κοπέλα, αλλά κατέληξε με καινούργιο τηλεσκόπιο.

Θανάσης Γκατζόλης

Αφού κατάφερε να αγαπήσει το επίθετο του, μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Όταν δεν προσπαθεί να διεκδικήσει το Νόμπελ Λογοτεχνίας με τα κείμενα του, προσπαθεί να είναι αστείος και να μην υποκύπτει στο guilty pleasure της ελληνικής trap.