Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Συνελήφθη η Ελευθερία Αρβανιτάκη μετά από live: Η φωνή της έσπασε τα τζάμια του φαινομένου του θερμοκηπίου

Συνελήφθη η Ελευθερία Αρβανιτάκη μετά από live: Η φωνή της έσπασε τα τζάμια του φαινομένου του θερμοκηπίου

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στα δημοσιογραφικά πρακτορεία η είδηση της σύλληψης της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Το punchline.gr βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας και κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τις συγκλονστικές στιγμές.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη. Αν και στο παρελθόν, έχουμε ξαναζήσει περίεργα καιρικά φαινόμενα και δυσμορφίες στο μάτριξ κάθε φορά που η Ελευθερία ανέβαζε οκτάβα σε δυσθεώρητα επίπεδα, αυτήν τη φορά οι υπερυψηλές συχνότητες δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως.

O διάσημος αστροφυσικός Neil deGrasse Tyson ήταν ο πρώτος που παρατήρησε ότι κάτι δεν πάει καλά με την οζονόσφαιρα. Επικοινώνησε άμεσα με την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία και ανέφερε ότι τα τζάμια του θερμοκηπίου Φαινόμενο, που έχει κατασκευαστει από τις ΗΠΑ στο διάστημα, άρχισαν να ραγίζουν επικίνδυνα.
Μέσα από τα υπερσυστήματα παρακολούθησης που διαθέτει η NASA εντόπισε το ακριβές σημείο στο συγκεκριμένο τραγούδι που δημιούργησε το πρόβλημα. Είναι ο στίχος “πράσινα φανάρια στη σειράααα”
στο τραγούδι “Πάμε ξανά στα Θαύματα”.

Η γωνιά της Καλαμάτας με το διάστημα είναι σε ευνοϊκό σημείο για εκτοξεύσεις δορυφόρων και πυραύλων. Δυστυχώς όμως, λίγο η κλίση του πλανήτη εκείνο το βράδυ, λίγο το κρεσέντο της Ελευθερίας, ήταν αρκετά για να γίνει το κακό. Πηγές αναφέρουν ότι όλες οι πόρτες γκαράζ στο Νομό της Μεσσηνίας άρχισαν να ανοιγοκλείνουν, αποδημητικά πουλιά έχασαν το τρίχωμά τους εν πτήσει και τα κανάλια στις τηλεοράσεις σε όλη την Πελοπόννησο άλλαζαν από μόνα τους.

Οι Αμερικανική Πρεσβεία σε συνεργασία με τις Ελληνικές αρχές προχώρησαν στη φίμωση της τραγουδίστριας και τη σύλληψή της. Το οπτικοακουστικό υλικό που τραβήχτηκε από τα μέσα κατασχέθηκε πάραυτα.

Γράφουμε το συγκεκριμένο κείμενο έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμάτας. Αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή τις όποιες δηλώσεις, την ίδια στιγμή που ο Πρόεδρος Τραμπ ανακοινώνει την αποστολή επανδρωμένου διαστημοπλοίου άμεσης επέμβασης. για την αποκατάσταση της ζημιάς στο θερμοκήπιο.

Μείνετε συντονισμένοι.

Χ+1 τρόποι να λύσεις μία εξίσωση σαν μπακάλης

Χ+1 τρόποι να λύσεις μία εξίσωση σαν μπακάλης

Όλα όσα πρέπει να θυμάστε για την αμνησία

Όλα όσα πρέπει να θυμάστε για την αμνησία