Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

O Μπουράκ Οζτσιβίτ (Kara Sevda) θα ενσαρκώσει τον Καραϊσκάκη στη νέα σειρά του Σκάι για το 1821

O Μπουράκ Οζτσιβίτ (Kara Sevda) θα ενσαρκώσει τον Καραϊσκάκη στη νέα σειρά του Σκάι για το 1821

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του casting director της νέας σειράς του Σκάι “1821: Όλοι μαζί μπορούσαν”, ότι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον αγωνιστή του 1821 με το δασύτριχο μύστακα, δεν θα είναι άλλος από τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Οζτσιβίτ, γνωστό από την ερμηνεία του στη σειρά του Σκάι, KaraSevda.

Οι αντιδράσεις ήταν κάτι παραπάνω από έντονες, κυρίως από την κοινότητα των ελληνοχίπστερ με μουστάκια. Σύμφωνα με δήλωσή τους στα μέσα, είναι αδιανόητο να παίξει τον αγωνιστή του ‘21 ηθοποιός που δεν έχει μόνιμα καλοδιατηρημένο μουστάκι κι ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι σελέμπριτιζ που μπορεί να μην είναι ηθοποιοί, αλλά θα μπορούσαν να υπηρετήσουν το ρόλο πολύ καλύτερα, όπως ο Αγάθωνας.

Από την πλευρά του ο Τούρκος ηθοποιός, με ανάρτησή του στο Facebook δεν έκρυψε τη χαρά του. “Πάντα ήθελα να ενσαρκώσω έναν αγωνιστή σε σειρά εποχής. Ξέρω ότι κι εδώ στην Τουρκία τα κινήματα χίπστερ θα προτιμούσαν κάποιον πιο γνωστό μυστακοφόρο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να φανώ αντάξιος της επιλογής του Σκάι”

Ο Τούρκος σούπερσταρ ρωτήθηκε για τη συνεργασία της παραγωγής και με την Ελένη Φουρέιρα στο ρόλο της Μπουμπουλίνας. Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν κάπως άβολο καθώς αντί απαντήσεως, ο Μπουράκ άρχισε να χορεύει και να τραγουδά το Fuego στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και όπως μας είπε (ανάμεσα στους στίχους) φορούσε μόνο μία πετσέτα.

Πριν κλείσουμε το τηλέφωνο ο Μπουράκ μας συγκίνησε με τα τελευταία του λόγια:


Ξέρω ότι είναι δύσκολο κάποιοι να χωνέψουν ότι η Μπουμπουλίνα θα κουνάει πιο πολύ από το καράβι. Ξέρω ότι είναι δύσπεπτο να παίξει κάποιος τον Καραϊσκάκη χωρίς να έχει αληθινό μουστάκι. Αλλά σαν άνθρωποι ίσως με αυτήν τη σειρά μπορούμε να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας και να βρούμε περισσότερα κοινά από διαφορές και να πορευτούμε μαζί αγκαλιά για ένα καλύτερο αύριο χωρίς στυλιστικούς διαχωρισμούς.”

Η νέα σειρά του Σκάι βρίσκεται στη διαδικασία της προπαραγωγής. Αναμένεται να προβληθεί το Μάρτιο του 2019. Περιμένουμε όλοι με αγωνία και προσμονή για αυτό το τηλεοπτικό πρελούδιο μνήμης και ιστορικής ακρίβειας που θα καθηλώσει εκατομμύρια θεατές.

Πως γνώρισα στο grindr την άγνωστη πλευρά του πατέρα μου

Πως γνώρισα στο grindr την άγνωστη πλευρά του πατέρα μου

Lenin vs Stalin: Ένα μοντέλο του instagram μας διαφωτίζει

Lenin vs Stalin: Ένα μοντέλο του instagram μας διαφωτίζει