Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Αήττητοι Άρης και ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: Δυσκολία στην απονομή πρωταθλητή Σεπτεμβρίου για τη Superleague.

Αήττητοι Άρης και ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: Δυσκολία στην απονομή πρωταθλητή Σεπτεμβρίου για τη Superleague.

Η είδηση έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στα κεντρικά του punchline.gr. Παρά το γεγονός ότι δεν ασχολούμαστε με αθλητικές ειδήσεις, οι κοινωνικές προεκτάσεις της συγκεκριμένης είδησης οδήγησαν τον αρχισυντάκτη να μου αναθέσει το θέμα.

Από ό,τι μου ανέφεραν γνωστοί φίλοι σταβροστόμηδες - τακτικοί ακροατές αθλητικών ραδιοφώνων, οι επιτελείς της Superleague βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Ο κλασικός τίτλος του πρωταθλητή Σεπτεμβρίου, που απονέμεται στους αιθεροβάμονες Θεσσαλονικείς που νομίζουν ότι με μία νίκη πιάσανε τον παπά από τα αρχίδια κι ότι η ομάδα τους θα σπάσει το κατεστημένο, δεν μπορεί να αποδωθεί φέτος με χαρακτηριστική ευκολία, λόγω της καταπληκτικής πορείας και των δύο ομάδων της πόλης, ταυτόχρονα.

Τηλεφώνησα σε ένα μπατζανάκι μου που έχει παίξει μπάλα και ξέρει και κάποτε είχε κάνει one night stand με την κόρη μεγαλοπαράγοντα της ΕΠΣΜ. Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται και οι πληροφορίες έτρεχαν πιο γρήγορα κι από τα δάκρυα της κόρης του μεγαλοπαράγοντα όταν το μπατζανάκι μου κατέβασε το παντελόνι του εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές που δεν μπορούσε να μου αποκαλύψει, η Superleaugue σε συνεργασία με την ΕΠΟ, στήσανε την κλήρωση του Ελληνικού Κυπέλλου και έφεραν τις δύο ομάδες αντιμέτωπες πολύ νωρίτερα από ότι είχε προγραμματιστεί για το πρωτάθλημα.

Με αυτόν τον τρόπο, το παιχνίδι του Αρη με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου θα είναι καθοριστικό για τους ανθρώπους που κρατάνε τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους.

Ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα, θα στεφθεί άτυπος πρωταθλητής Σεπτεμβρίου, χαρίζοντας ενθουσιασμό και φρούδες ελπίδες στους οπαδούς του για λίγες μέρες και μέχρι την επόμενη ήττα.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης θα χορέψει στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι - που παρεπιπτόντως - είναι ένα ανούσιο ματς γαι τους ομίλους του κυπέλλου, ενός θεσμού που συμμετέχουν μεγαθήρια όπως το Γάζωρο, η Αναγέννηση Κάτω Αγίων Θεοδώρων και η Άντερλεχτ Γιαννιτσών.

Μείνετε συντονισμένοι στο Punchline.gr για περισσότερα νέα και τις νέες αποκαλύψεις από το μπατζανάκι μου.

Κρυφτό με την τυφλή σας θεία: 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Κρυφτό με την τυφλή σας θεία: 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Πως γνώρισα στο grindr την άγνωστη πλευρά του πατέρα μου

Πως γνώρισα στο grindr την άγνωστη πλευρά του πατέρα μου