Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Κρυφτό με την τυφλή σας θεία: 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Κρυφτό με την τυφλή σας θεία: 4 πράγματα που πρέπει να προσέξετε

Είστε μέλος οικογένειας; Νιώθετε την υποχρέωση να προσποιείστε ευχαρίστηση σε κάθε τραπέζι, παρότι η εσωτερική φωνή σας, σας παροτρύνει να στραβοκαταπιείτε το ντολμαδάκι και να πηδήξετε από τον φωταγωγό; Μην επιτρέψετε στο αίμα να γίνει νερό. Μετατρέψτε κάθε οικογενειακή συγκέντρωση σε μία μικρή γιορτή. Στο punchline.gr διαθέτουμε την συνταγή για ένα επιτυχημένο, οικογενειακό party. Το όνομά της; Τυφλή θεία!

Πληθώρα παιχνιδιών μπορούν να αποτελέσουν αφορμή για κάμποσο γέλωτα. Κυνηγητό, κλέφτες κι αστυνόμοι, τυφλόμυγα… Μα καμία δράση δεν αγγίζει το μεγαλείο του κρυφτού.

Για την εν λόγω συνταγή θα χρειαστούμε:

1 οικογένεια. Κατά προτίμηση δική σας, καθώς οι ξένες δείχνουν να ενοχλούνται όταν κρύβεστε στο σπίτι τους.

1 αδερφή ενός γονέα σας. Κατά προτίμηση, δίχως την αίσθηση της όρασης. Αν τα μάτια της δουλεύουν κανονικά, φροντίστε το...

1 χώρο με αρκετές κρυψώνες, αν και για την τυφλή θεία, όλοι οι χώροι είναι γεμάτοι κρυψώνες.

Προτού προβείτε στην διεκπεραίωση του χαβαλέ και του τζερτζέλου, σιγουρευτείτε πως οι παιχνιδιάρικες διαθέσεις σας δεν θέτουν σε κίνδυνο την μπιρμπιλομάτα θεία σας. Άλλωστε, που είναι η χαρά, όταν σκοτώνεις κάποιον άνθρωπο με ειδικές ανάγκες κατά λάθος;

Ζήτημα 1ο: Τα σκαμπό είναι εχθρός σας.

Προφανής δήλωση, αλλά όλοι έχουμε τυφλά σημεία. Και κυρίως η αξιαγάπητη θεία σας. Καθαρίστε προσεκτικα τον χώρο σας, αφαιρώντας όλα τα επικίνδυνα αντικείμενα όπως σκαμπό, τραπέζια και καθρέφτες. Αν και η θεία δεν βλέπει, η ειρωνεία της ύπαρξης κατόπτρου δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Ζήτημα 2ο: Απενεργοποιήστε το σόναρ σας.

Φροντίστε το υποβρύχιό σας να βρίσκεται σε ασφαλή απόσταση από τον χώρο παιχνιδιού. Θεωρείστε πως η θεία σας είναι νυχτερίδα. Δουλεύει με ηχοεντοπισμό. Οι ηχητικές παρεμβολές πιθανώς να την αποπροσανατολήσουν. Αν, δε, ταυτόχρονα, το παράθυρο είναι ανοιχτό, η χαρά του παιχνιδιού ίσως διακοπεί από το γδούπο της θείας στο πεζοδρόμιο. Ηχομονώστε εξωτερικά τους χώρους, περιορίστε τις πηγές ηχορύπανσης και προσφέρετε στην οικογένεια και στον εαυτό σας την εμπειρία που σας αξίζει.

Ζήτημα 3ο: Υποτιμήστε την και ζήστε με τις συνέπειες.

Μία λιγότερη αίσθηση αποτελεί τροχοπέδη, μα ταυτόχρονα κίνητρο για την τυφλή θεία να αποδείξει την αξία της. Δεν θα υποτιμούσατε τον Daredevil. Μην κάνετε αυτό το σφάλμα ούτε με την θεία σας. Η ακοή της είναι απαράμιλλη, η αφή της οξυμένη και η όσφρησή της ικανή να ξετρυπώσει κάθε αθόρυβη κλανιά. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να έρθετε σε επαφή με την αίσθηση της γεύσης της, καθώς είναι η αγαπημένη της. Το κουτσομπολιό, σε αντίθεση με την όραση της, παραμένει το δυνατό, συγκριτικό της πλεονέκτημα και καλό είναι να μην γνωρίζει πως φοράτε λοσιόν μπανάνα-βερίκοκο.

Ζήτημα 4ο: Η νίκη είναι το παν.

Στην περίπτωση που η θεία αποδειχθεί αξεπέραστος αντίπαλος μην διστάσετε να σπάσετε τους παραπάνω κανόνες. Ανοίξτε τα παράθυρα, στιβάξτε τις καρέκλες στη μέση των διαδρόμων και ενεργοποιήστε μέχρι και τις υπέρυθρες. Κανείς δεν θα σας κατηγορήσει αν προτιμήσετε την δολοφονία της ούτως ώστε να αποφύγετε την ακατάπαυστη, χρόνια, οικογενειακή χλεύη μετά από μία χαμένη παρτίδα κρυφτό από μία τυφλή. Άλλωστε ποιος μπορεί να πει με σιγουριά πως ο θάνατος δεν είναι καλύτερος από την τυφλότητα;

Αν οι συμβουλές μας αποδειχθούν χρήσιμες, αν τα οικογενειακά σας συμπόσια γίνουν υποφερτά, μην διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τις εμπειρίες σας.

“Ποτέ μου δεν φανταζόμουν πως η θεια μου η Μαρίκα θα είχε τόση πλάκα. Την θάψαμε με το καλύτερο μάρμαρο. Χάρμα οφθαλμών”
Ένας ευτυχισμένος αναγνώστης.


Είναι το μαρούλι σε δόντι πιο ενοχλητικό από δόντι σε μαρούλι;

Είναι το μαρούλι σε δόντι πιο ενοχλητικό από δόντι σε μαρούλι;

Αήττητοι Άρης και ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: Δυσκολία στην απονομή πρωταθλητή Σεπτεμβρίου για τη Superleague.

Αήττητοι Άρης και ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής: Δυσκολία στην απονομή πρωταθλητή Σεπτεμβρίου για τη Superleague.