Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Το αιδοίο ως αντικαταθλιπτικό και τί να προσέξετε.

Το αιδοίο ως αντικαταθλιπτικό και τί να προσέξετε.

Όπως μπορεί να ξέρετε, είμαι, εκτός των άλλων, και επιστήμονας. Επιστήμονας χωρίς πτυχίο, αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε. Δεν κάνει το πτυχίο τον επιστήμονα. Ο επιστήμονας κάνει το πτυχίο.

Σαν επιστήμονας λοιπόν, τους τελευταίους μήνες, έκανα ένα πείραμα. Δεν ξέρω αν είναι νόμιμο, γιατί χρησιμοποίησα σαν πειραματόζωο έναν άνθρωπο. Εμένα. Πήρα για έξι μήνες το μουνί σαν αντικαταθλιπτικό, για να δω τα οφέλη και τις παρενέργειες του. Αξίζει τελικά την προσπάθεια; Θα το μάθετε παρακάτω. Ή παραπάνω αν μας διαβάζεται από την Αυστραλία.

Μικρή παρένθεση.
Επειδή με ξέρω, και αν συνεχίσω έτσι, θα γράψω 69 φορές τη λέξη  “μουνί”, από εδώ και πέρα θα γράφω “αιδοίο”.
Αλλά όλοι θα ξέρουμε ότι θα εννοώ μουνί.

Μην έχοντας ξανά πάρει αιδοίο, ξεκίνησα το πείραμα με μια μικρή δόση. Δυο φορές την εβδομάδα. Συνήθως, Τετάρτη απόγευμα μετά το φαγητό και Σάββατο βράδυ μετά το ουίσκι. Τον πρώτο καιρό, φαινόταν να δουλεύει. Όλη την εβδομάδα ήμουν χαρούμενος. Μπορεί να το έπαιρνα και μετά να έβγαινα για καφέ. Δε με ένοιαζε. Πειραματιζόμουν.

Σιγά, σιγά όμως, εμφανίστηκαν οι πρώτες παρενέργειές. Άρχισα να βλέπω λιγότερο τους φίλους μου. Μερικές φορές, προτιμούσα να καθίσω στο σπίτι και να πάρω το αιδοίο. Άλλες φορές, με απέφευγαν οι φίλοι μου, γιατί τους φαινόμουν υπερβολικά χαρούμενος. Έλεγαν πως δεν θα έπρεπε να πειραματίζομαι έτσι και ότι το αιδοίο με χαλάει. Εγώ όμως, είχα βάλει ένα στόχο σαν επιστήμονας, και έχοντας δώσει τον όρκο του Bill Cosby δεν μπορούσα να σταματήσω.

Επόμενη παρενέργεια στη λίστα. Μπορεί να βγάλεις σπυράκια και εξανθήματα στο πρόσωπο, αλλά και στα κομμάτια του σώματος σου, που αν στα άγγιζε κάποιος πριν 10 χρόνια θα πήγαινε φυλακή. Η απάντηση στην ερώτηση σας είναι:

“Ναι. Τσούζει.”

Το αντιμετώπισα έγκαιρα, αλλά θα μπορούσα τώρα να κάνω παρέα στον Freddy Mercury. Γι’ αυτό πριν πάρεις αιδοίο, πρέπει πάντα να έχεις πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις.

Το αιδοίο είναι εθιστικότατο. Θα έπρεπε να θεωρείτε ναρκωτικό κλάσης ένα. Αν η Amy Winehouse ήξερε πόσο εθιστικό είναι το αιδοίο, θα έκοβε την κοκαΐνη και θα γινόταν λεσβία. Η αποτοξίνωση πρέπει να γίνει σταδιακά. Δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι. Το σύνδρομο στέρησης θα σε τρελάνει.

Έχει έρθει τύπος στην Αριστοτέλους και μου χει πει:

“Φιλαράκι, μήπως έχεις 40 ευρώ να πάω σε έναν οίκο ανοχής; Δεν είμαι ασφαλισμένος για να το πάρω φθηνά και το χρυσοπληρώνω. Έπρεπε όταν το είχα, να αποθήκευα μερικό για ώρα ανάγκης.

Υπάρχουν και κλινικές απεξάρτησης, γνωστές και ως “sex shop”, όπου άνθρωποι με εθισμό στο αιδοίο πηγαίνουν για το υποκατάστατό τους. Την μεθαδόνη των εθισμένων στο αιδοίο. Το fleshlight.

Το αιδοίο είναι ανεβαστικό. Σε ανεβάζει γρήγορα και ψηλά και κρατάει μόλις 45 λεπτά (φατσούλα που υπονοεί κάτι καλό για τις αντοχές μου στο σεξ και κλείνει το μάτι σε όλα τα κοράσια εκεί έξω). Ως αποτέλεσμα, πέφτεις γρήγορα και χαμηλά. Η κατάθλιψη είναι κοινή παρενέργεια σχεδόν σε όλα τα αντικαταθλιπτικά και το αιδοίο δεν αποτελεί εξαίρεση. Φυσικά, δεν είναι χάπι και μοιάζει με στόμα που προσπαθεί να φάει ταυτόχρονα όλα τα παριζάκια Μασούτης που έχει η συσκευασία.

Το αιδοίο αποτελεί ένα επικίνδυνο ναρκωτικό. Στην αρχή περνάς καλά και μετά εθίζεσαι και σου χέζει την ψυχή. Τελικά, ίσως ένα τσιγάρο και μια μαλακία είναι καλύτερα αντικαταθλιπτικά από το αιδοίο.

Υ.Γ. Είμαι καθαρός κορίτσια.




Είδαμε Lord of the rings όπως του αρμόζει. Ως μία ερωτική ιστορία.

Είδαμε Lord of the rings όπως του αρμόζει. Ως μία ερωτική ιστορία.

Μελάνι και χαρτί: Μια τοξική σχέση με πυρήνα τον έρωτα.

Μελάνι και χαρτί: Μια τοξική σχέση με πυρήνα τον έρωτα.