Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Έρπη n pee. Το απόλυτο casting couch surfing experience.

Έρπη n pee. Το απόλυτο casting couch surfing experience.

Ένας κρυφός πόλεμος μαίνεται στους δρόμους της χώρας μας. Εν αγνοία μας. Εδάφη, μέρα με τη μέρα, χάνονται. Η απέναντι πλευρά σκέφτεται την αντεπίθεση. Το Punchline.gr βρέθηκε πίσω από τις γραμμές του pee-ρός και φέρνει τις καυτές εξελίξεις.

Φτιάξτε κρουασάν, φάτε καφέ και ενημερωθείτε για τη μυστική μάχη του τουρισμού.

“Aν απειλήσεις το βιοπορισμό μου, η σεξουαλική ταπείνωση είναι μονόδρομος”, λέει μια κινέζικη παροιμία. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο κύριος Μπάκης. Ένας ξενοδόχος που ένιωσε την αναδουλειά στο πετσί του, από τότε που άνοιξε απέναντι από το υπερλούξ χάνι του, ένα Airbnb.

Ο κύριος Μπάκης, είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά στο χώρο της πώλησης κομφόρ σε τουρίστες, αλλά και ο πρώτος που έχει να χάσει αυτόν τον τίτλο, αν δεν κάνει το φερέφωνο των μεγαλοξενοδοχειάδων.

Βρεθήκαμε κάτω από τη χουρμαδιά, στον κήπο του κτίσματος με τα ενοικιαζόμενα δωμάτιά του. Φαινόταν κοσμογυρισμένος, αλλά μέχρι εκεί. Φαινόταν. Δεν ήταν. Το καταλάβαμε από την επιγραφή που είχε κρεμάσει στην προμετωπίδα του πανδοχείο του, που έγραφε

“Ρουμζ του lait. Φρεντς κόφι innσάιντ.”

Εκεί μας εξήγησε το σχέδιο που είχε σκαρφιστεί για να ρίξει λάσπη στο όνομα των Airbnb.

Κάποιοι, θα τον χαρακτήριζαν πολυμήχανο σαν τον Οδυσσέα. Κάποιοι άλλοι, όχι. Δεν θα ακολουθήσει γκάλοπ στο τέλος του άρθρου, για να μάθετε σε ποια κατηγορία ανήκετε. Θα ξέρετε μέσα σας.

Το σχέδιο του κυρίου Μπάκη ήταν απλό. Θα παρίστανε τον πλούσιο τουρίστα, θα πήγαινε σε ένα Airbnb και θα σημείωνε σ’ ένα τεφτέρι τις ατασθαλίες και τις παρανομίες, να κάνει κακές κριτικές και να τους κλείσει.

Δυστυχώς, ο συντηρητικός κύριος Μπάκης υπολόγιζε χωρίς τον Airbnbόχο.

Μέσω ενός φίλου χαφιέ, στην ομάδα του κυρίου Μπάκη, που ο μπατζανάκης του νοίκιαζε ένα διαμέρισμα και του έδινε τα μισά, έπεσε σύρμα για το σχέδιο του.  

Όταν κατέφθασε,  οι ιδιοκτήτες τον περίμεναν με ανυπομονησία. Τον έβαλαν να περιμένει, μέχρι να ετοιμαστεί το δωμάτιο. Τους έπιασε την κουβέντα, με σκοπό να μάθει τα μυστικά τους, αλλά αυτοί κατεύθυναν τη συζήτηση εκεί που ήθελαν. Του είπαν ότι η νέα μόδα, είναι το casting couch surfing. Μια μοναδική εμπειρία, όπου οι τουρίστες, περνάνε κάθε βράδυ σε διαφορετικό καναπέ. Ο κύριος Μπάκης συμφώνησε να περάσει το βράδυ εκεί και μετά να φιλοξενηθεί κάθε βράδυ μέχρι το τέλος των διακοπών του σε καναπέδες σε όλο το λεκανοπέδιο.

Αυτό που δεν του αποκάλυψαν, είναι ότι θα μοιραζόταν τον καναπέ με μαύρους πρώην σοδομίτες, που πλέον ξεχρέωναν την κοινωνία γράφοντας βιογραφίες καθημερινών ανθρώπων. Το πρώτο βράδυ, ο black biographer, ένιωσε να πνίγεται από την περιγραφή της βαρετής ζωής του κυρίου Μπάκη, οπότε του προσέφερε live άνοιγμα πρωκτού ως ποιητική αδεία και εμπειρία ζωής.

Στους υπόλοιπους καναπέδες, κάθε φορά που ο Μπάκης μιλούσε για την ασέλγεια που δέχτηκε, οι υπόλοιποι, τον κερνούσαν κι αυτοί ένα άνοιγμα, γιατί είχαν το αλάνθαστο σκεπτικό ότι για να ξανάρχεται του αρέσει.  

Με πληγωμένο πρωκτό και ακόμα πιο πληγωμένο εγωισμό, ο κύριος Μπάκης έκανε τις κριτικές του στο σκοτεινό του δωμάτιο ενώ μικρές πορδές έβγαιναν από την κουλούρα που φορούσε στον πισινό του, γιατί ακόμα πονούσε όταν καθόταν.

Όπως ήταν φυσικό, οι κριτικές του άνοιξαν παραπάνω τη ζήτηση των Airbnb από πλούσιους κρυφογκέι, που ζητάνε ανωνυμία για τις ανωμαλίες τους και πληρώνουν όσο όσο.

“Αν απειλήσεις το βιοπορισμό μου, η σεξουαλική ταπείνωση, είναι μονόδρομος”, λέει μια κινέζικη παροιμία.

‘“Τα ήθελε η κωλάθρα του”, έλεγε η επιστολή που έστειλαν σε όλα τα ξενοδοχεία τα Airbnb της Αθήνας.



Steve Jobs ή Κολοκοτρώνης; Δυο μεγάλοι άντρες κονταροχτυπιούνται

Steve Jobs ή Κολοκοτρώνης; Δυο μεγάλοι άντρες κονταροχτυπιούνται

Αχ, κουνελάκι: Ένα σεξουαλικό παραμύθι για παιδιά

Αχ, κουνελάκι: Ένα σεξουαλικό παραμύθι για παιδιά