Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

 Σημάδια πως ο άντρας σου σε απατάει με τον τοπικό βενζινά σου.

Σημάδια πως ο άντρας σου σε απατάει με τον τοπικό βενζινά σου.

Αχ, αυτοί οι μοντέρνοι καιροί. Κάποτε, αν ένιωθες ένα ψήγμα ομοφυλοφιλίας να ανεβαίνει από το λαρύγγι σου – ή να κατεβαίνει, για να σκεφτούμε όλοι την προστυχιά που μας αρμόζει – η λύση ήταν μια απλή μετάνοια στον τοπικό παπά. Τη σήμερον ημέρα, με όλες αυτές τις φιλελευθεριές και τα πολίτικαλ κορέκτνες μπιλίφς και τα δικαιώματα, κανείς δεν στρέφεται στους υπηρέτες του Θεού, και όλοι αυτοί οι μυστήριοι αμαρτωλοί αλωνίζουν ελεύθεροι. Ενίοτε μαζί με τους ίδιους τους παπάδες, μιας και οι τελευταίοι αποφάνθηκαν πως είναι καιρός να συμβαδίσουν με τη νέα εποχή και να αφήσουν τα ανήλικα και τις γυναίκες στην ησυχία τους.

Και θα μου πεις «καλά μωρέ συντηρητικέ, υπάρχει κάποιο πρόβλημα;» Δεν έχεις ιδέα, ειδικά αν είσαι γυναίκα με σοβαρό δεσμό και βενζινοκίνητο όχημα.

Όχι, δεν παραληρώ. Έρευνες που διεξήγαγε το Punchline.gr απέδειξαν ότι 3 στους 4 Έλληνες ετεροφυλόφιλοι οικογενειάρχες εκδηλώνουν ερωτικό ενδιαφέρον για τον βενζινά της γειτονιάς τους, με τις πιθανότητες να αυξάνονται κατά 69% αν ο τελευταίος φοράει λευκό φανελάκι. Μην απελπίζεστε. Το(ν) βάλαμε κάτω, μελετήσαμε, διαβάσαμε, πεοκυληστήκαμε και καταλήξαμε στα βασικά σημάδια τα οποία φανερώνουν μια πιθανή απιστία με έναν επαγγελματία αυτού του είδους. Go!

Η μυρωδιά της βενζίνης

Μαύρα στίγματα στα ρούχα και στο δέρμα, ανησυχία και διπλοτσέκ στα δάχτυλα πριν το άναμμα του συνηθισμένου του τσιγάρου και η χαρακτηριστική, υπέροχη – ή μισητή, ανάλογα με την πλευρά αυτού του debate στην οποία βρίσκεστε - μυρωδιά αυτού του προϊόντος πετρελαίου. Όλα αυτά αποτελούν την αρχή του τέλους για τη σχέση σας, και το τέλος της αρχής της straight σεξουαλικότητας στο μυαλό του συμβίου σας. Το μέλλον πλέον διαγράφεται πολύχρωμο και συγκεκριμένα, ουρανιοτοξί.

Καθαριότητα

Όλως τυχαίως, το αμάξι χρειάζεται καθαρισμό πιο συχνά από ποτέ;Μήπως τα λάστιχα του οχήματος σας «τυχαίνει» να χρειάζονται συντήρηση κάθε δεύτερη Δευτέρα; ΕΝΤΕΛΩΣ συμπτωματικά, οι τιμές στο μαγαζάκι του βενζινάδικου συμφέρουν περισσότερο από εκείνες του διπλανού σουπερμαρκέτου; Αν χάψεις και το τελευταίο, ειλικρινά παίζει και να σου αξίζει. Ακολούθα τη συμβουλή τον ειδικών μας και ξεκίνα με ένα απλό google search: «δικηγόροι θεσσαλονίκη διαζύγια φτηνοί».

Χλωρίδα

Παρατηρήστε τον τρόπο με τον οποίο ο σύντροφός σας επιλέγει να καταναλώνει συγκεκριμένα, επιμήκη λαχανικά. Αν τα ψιλοκόβει ή αν, ακόμα καλύτερα, χρησιμοποιεί τρίφτη, έχει καλώς. Αν αντίθετα τα προτιμάει ωμά, ολόκληρα, ξερά κι ασάλιωτα θα έλεγε κανείς πως υπάρχει ένας ακόμα λόγος να του αγοράσετε εκείνο το σετ μαχαιριών που επιθυμούσατε. Ειδικά αν αποσυντονίζεται και ξεχνάει τους στίχους της μεσημβρινής προσευχή κοιτώντας το μπολ της σαλάτας, αφήστε το μπριάμ και ψήστε τις φανουρόπιτες και τα κόλλυβα.

Πίστη

Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο σταυρουδάκι στο λαιμό ή κάποια εικονίτσα της Παναγίας στο κομοδίνο, και η απάντηση στην ερώτηση για την προέλευση τους δεν έρθει μέσα σε 5 δευτερόλεπτα (και δεν είναι «η μάνα μου»), κάτι πάει στραβά. Και όχι μόνο με το γούστο του.

Αποδείξεις

Τέλος, ένα απλό πείραμα. Συνοδέψτε τον την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί το εν λόγω μαγαζί. Σημάδια όπως ο εκνευρισμός του όταν θα επιμείνετε, η βιασύνη του να τελειώσει η συναλλαγή as γρήγορα as possible, αλλά και η αναπόφευκτη ηλεκτροφόρος χημεία μεταξύ εκείνου και του βενζινά σας θα πρέπει να σας είναι αρκετά. Πετάξτε ένα σπίρτο στο ντεπόζιτο και τρέξτε γελώντας σατανικά, λες και ο Tim Burton ετοιμάζεται να φωνάξει «cut» και να σας αγκαλιάσει βουρκωμένος από συγκίνηση.

Συνοψίζοντας όπως αρμόζει: Οι καιροί είναι δύσκολοι, φίλες νοικοκυρές. Και η επίκληση στον Πανάγαθο ή στην Ιερά Εξέταση δεν είναι πια αρκετή. Αγρυπνείτε, καραδοκείτε, και στην τελική τσεκάρετε και λίγο τι παίζει με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Όλα εμείς θα σας τα λέμε;

Τηλεσκόπια και γάτες. Πως οι Αιγύπτιοι προέβλεψαν τον Χίτλερ.

Τηλεσκόπια και γάτες. Πως οι Αιγύπτιοι προέβλεψαν τον Χίτλερ.

Μικρή ή Μεγάλη Πρέσπα; Ας αποφασίσουμε αν το μέγεθος μετράει.

Μικρή ή Μεγάλη Πρέσπα; Ας αποφασίσουμε αν το μέγεθος μετράει.