Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Η Πιο Νέα Τάξη Πραγμάτων

Η Πιο Νέα Τάξη Πραγμάτων

Θυμάστε τη νέα τάξη πραγμάτων; Κι εγώ. Στο σχολείο εγώ πήγαινα στην Γ1, αλλά την θυμάμαι τη νέα τάξη των πραγμάτων. Αποθήκη τη λέγαμε. 

Ε λοιπόν η νέα τάξη πραγμάτων, που συζητούσαμε το ‘85 στους καφενέδες των Σερρών προβλέποντας τα τσιπάκια του σατανά και τα μεταλλαγμένα, κλωνοποιημένα ρομπότ-κουνέλια, πέρασε. Όλα όσα προβλέψαμε, βγήκαν αληθινά. Όσα δεν βγήκαν αληθινά, δεν τα προβλέψαμε. Η νέα τάξη πραγμάτων - αποθήκη έκανε παιδί εν ονόματι Ιντερνέτ και έχει και εγγόνι που λέγεται “πιο νέα τάξη πραγμάτων”. 

Θα σας τα εξηγήσω εγώ όλα απλά, όμορφα κι ωραία. 

ΒΑΓΓΕΛΗ, ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Τι γλυκάνισο μωρή; Τι είσαι; Ολλανδός είσαι που νομίζει ότι πίνει ούζο; Τι έλεγα; 

Ναι, η πιο νέα τάξη πραγμάτων έχει ως εξής: 

Πέντε Τζι: Ως γνωστόν, ο αριθμός 5 είναι ένας λιγότερος από το 6 που ανήκει στον σατανά. Κάθε ένα τζι που ανεβαίνουμε, φτάνουμε και πιο κοντά στον αντίχριστο. Επίσης, παλεύουνε οι ντιντίδες να μας πείσουν ότι οι γυναίκες έχουν αυτό το σημείο το τζι και ότι πρέπει να το βρούμε. Τώρα μας λένε ότι υπάρχουν 5. Αυτήν την δουλειά θα κάνουμε; Άντε από δω χάμω. 

Φτιαχτές, ψεύτικες αρρώστιες που δεν πεθαίνει κανένας: Κορονογιός πρώτα, τώρα έρχεται η κορονοκόρη. Θα δεις και θα με θυμηθείς. Βγαίνουν κάτι μπιριμπόγκολοι στα κανάλια και μας λένε “μπείτε στα σπίτια σας και μην ανοίγετε, γιατί έτσι κολλάτε” λες και είναι βρικόλακας ο ιός. Και τι έκανε; Μας έκλασε. Είδες εσύ κανένα πτώμα; Εγώ, που με διαβάζεις, κόλλησα 6 φορές. Δεν έπαθα τίποτα. Έβηχα πριν, βήχω και τώρα. Φτύνω λίγο αίμα ενίοτε και οι σκάλες είναι ο κύριος εχθρός μου, αλλά η ηλικία φταίει. 

Νέες διαβολικές ταυτότητες: Νέο πράγμα και τούτο. Μας έβγαλαν την θρησκεία μας παλιά από τις ταυτότητες για να μην έχουμε θεϊκή άμυνα και να μας αγγίζει το βράδυ ο σατανάς. Από τότε όλα πάνε χειρότερα, το έχεις καταλάβει; Τώρα λένε να βγάλουμε καινούργιες ταυτότητες πάλι. Σε μορφή κάρτας. Με τσιπάκι μέσα. 5G τα τηλέφωνα, 6G οι ταυτότητες. Θα έχουνε μέσα τα βιομετρικά μου στοιχεία και τα βαρομετρικά μου χαρακτηριστικά. Θα πηγαίνω στην ερωμένη μου και θα το ξέρει ο πρωθυπουργός. Άσε που σε κάνουν και πιο ευάλωτο στις ψεύτικες ασθένειες του σατανά. Έτσι την κόλλησα την ηπατίτιδα. Πήγα προχθές να πάρω μία χωρίς τσιπάκι που τις δίνουνε νωρίς για όποιονα ξέρει και είχε ουρά. Ουρά λέω έχει ο διάβολος κι έφυγα να γλιτώσω. 

Δε γαμάει ο κόσμος όπως παλιά: Μας έχουνε στειρώσει και δεν έχουμε άντρες να πολεμήσουν. Έχουμε γεμίζει αυτούς με τα γράμματα της ξένης της αλφαβήτας και δεν έχουνε μείνει κανονικοί ανθρώποι να κάνουνε οικογένειες. Χωρίζουνε όλοι. Κεράτωνε λέει ο Βαγγέλης ο καφενετζής τη γυναίκα του, έπινε και την χτυπούσε και τον χώρισε. Τι νέα μόδα είναι τούτη; Σιγά. Τι της έκανε; 2 ερωμένες είχε, 1 συκώτι λιγότερο και η άλλη όλα της τα δόντια. Αχάριστη. Δεν γαμάει ο κόσμος κανονικά πλέον, χαλάνε τα σπίτια, δεν φτιάχνουνε παιδιά και δεν έχουμε στρατό να πολεμήσει τώρα που έρχονται οι εξωγήινοι μετανάστες από την Τουρκία.

Τα είπα λίγο γρήγορα, περιλιπτικά να πιάσεις το νόημα και κάνε μετά την δικιά σου έρευνα στο Γκούγκολ να μορφωθείς. Και ο Βελόπουλος ωραία τα λέει, άμα δεν είσαι του διαβάσματος. Α, ξέχασα να σου δείξω την στολή σπαρτιάτη που έχω για τις διαδηλώσεις. Έλα στο υπόγειο μαζί μου και αγνόησε τις αλυσίδες και τα πτώματα. Είχα κάτι ξαδέρφια με επιληψία και νομίζαμε ότι ήταν δαιμονισμένα. 

Οδηγός Άθλησης Για Σαπιοκοιλιάδες

Οδηγός Άθλησης Για Σαπιοκοιλιάδες

ΚΤΕΛ: Ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψεις αν είσαι φτωχός & πληβείος.

ΚΤΕΛ: Ο καλύτερος τρόπος να ταξιδέψεις αν είσαι φτωχός & πληβείος.