Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

5 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς αφού κάνεις μανιτάρια με τον εξωγήινο συγκάτοικο σου.

5 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς αφού κάνεις μανιτάρια με τον εξωγήινο συγκάτοικο σου.

Γεια σας, εγώ είμαι ο Δημήτρης και ζω με συγκάτοικο. Τον Τάκη. Έναν εξωγήινο από το Γάμα του Νόιερ. Ο Τάκης αντικατέστησε τον αδερφό μου, καθώς κάποιος έπρεπε να πληρώνει το μισό ενοίκιο. Και εκεί εμφανίστηκε ο Τάκης. Ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε, αλλά και πάλι, τύπος ήταν έξω καρδιά. Κυριολεκτικά. Η καρδιά του ήταν έξω από το σώμα του. Είναι εξωγήινος. 

Οπότε, τον τελευταίο χρόνο συγκατοικώ με έναν εξωγήινο. Δεν έχω παράπονο. Καλά τα πάμε. Έχει φέρει και κάτι περίεργα μανιτάρια που σε κάνουν ένα με όλα τα σύμπαντα. Με τον Τάκη, έχουμε κάνει πολλά ταξίδια, και έχουμε κάνει και πολλά ταξίδια σε ταξίδια. 

Τα 5 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς, αφού κάνεις μανιτάρια με τον εξωγήινο συγκάτοικο σου. (Όλοι μου οι φίλοι λένε ότι ο Τάκης δεν είναι υπαρκτό πρόσωπο, και ότι ακούω φωνές, και να πάω σε ψυχίατρο, και “είσαι σχιζοφρενής”, και κάτι τέτοια κουλά. Εγώ όμως γνωρίζω πως ο Τάκης υπάρχει, γιατί αν δεν υπάρχει ο Τάκης, τότε ποιός πλένει τα πιάτα;)

Φεγγάρι

Ρομαντικό. Παίρνεις τα μανιτάρια σου και αράζεις στο φεγγάρι σταυροπόδι, βλέποντας τη Γη και καταλαβαίνοντας την ματαιότητα της ύπαρξης η οποία, με αυτόν τον τρόπο, της δίνει νόημα. Επίσης, όλα αυτά τα βλέπεις μέσα από μια διαστημική στολή της ΝΑSΑ. Πόσο κουλ είναι αυτό! Φοράς στολή της Νάσασασασασασασασας. Τσάιλντχουντ ντριμ ατσίβιντ. ΤΣΕΚ.

Γάμα του Νόιερ

Πάρτε τον εξωγήινο συγκάτοικο σας μαζί με τα μανιτάρια του και επισκεφτείτε τον δικό του πλανήτη. Πρόκειται για μία τελείως νέα εμπειρία. Δεν θα ξεχωρίζετε τι είναι φυσιολογικό και τι όχι, τι είναι πραγματικό και τι όχι, τι είναι μια μελιτζάνα που θέλατε να κόψετε για να τηγανίσετε πάνω στην παράνοια σας και τι είναι το πουλί σας. Έχετε και μαζί σας ένα ντόπιο για να σας δείξει τα αξιοθέατα, να σας βρει καλό φαγητό και να σας πει που είναι το πλησιέστερο νοσοκομείο που κάνει εγχειρήσεις επικόλλησης πέους.

Τεράστιο πάρκο σε μεγάλη πόλη 

Φύση. Η κλασική λύση για όλα τα ταξίδια. Πηγαίνετε σε ένα πάρκο με γρασίδια και νερά, πάρτε ο καθένας το κολατσιό του σε ένα ταπεράκι μαζί με τα μανιτάρια, και αράξτε στην φύση. Προσοχή! Μην μπερδέψετε τα ταπεράκια και φάτε κατά λάθος τα κεφτεδάκια με ραδιενεργό πλουτώνιο του εξωγήινου φίλου σας, γιατί μάλλον θα πεθάνετε. Ποιο ήταν το πόιντ μου; Φύση, φύση και τι λέει εδώ; Α ναι... φύση. Θα γίνετε ένα με το πάρκο. Μετά από λίγο θα είστε το Πάρκο. Μετά θα είστε η Γη, μετά το σύμπαν και μετά ποιος ξέρει τι. Ίσως να είστε μέχρι και η ίδια η Αγάπη. Ρομαντικό; Ξανά. Δύο στα δύο.

AREA 51

(AREA 52 αν είσαι κουλ τυπάκι και με διαβάζεις συχνά).

Πάρτε μανιτάρια και μπείτε παράνομα σε μια από τις πιο καλά φυλαγμένες περιοχές του πλανήτη. AREA 51-52. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περπατάς στα υπόγεια της AREA 51-52 με τον εξωγήινο συγκάτοικό σου, ενώ έχετε κάνει μανιτάρια και να συναντάται έναν ντόπιο εξωγήινο. Και μετά να προσπαθούν να συνεννοηθούν οι εξωγήινοι, καθώς μάλλον είναι, κάπως με κάποιο τρόπο, τέταρτα ξαδέρφια και να μην καταφέρνουν τίποτα, γιατί ο ένας τρυπάρι με διαγαλαξιακά μανιτάρια. Και όλο αυτό εσύ το βλέπεις έχοντας πάρει τα ίδια μανιτάρια. Εκείνη την στιγμή σου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό που ίσως από τα γέλια και να χεστείς πάνω σου. Ίσως. Λίγο. Ίσως όμως. Λιγουλάκι.

Ωκεανός

Ξεκινήσαμε με στολές στο φεγγάρι και καταλήγουμε με στολές στον πυθμένα του ωκεανού. Πάρτε τα μανιτάρια και εξερευνήστε μαζί την χλωρίδα και την πανίδα των ωκεανών. Βγείτε μια σέλφι με έναν καρχαρία και ρωτήστε στην τοπική pub, τους φιλάθλους της Newcastle για το πως πήγε ο αγώνας με την Southampton. 3-2. Ποιος να το περίμενε; Όβερ. Έπειτα, περάστε από τον γνωστό μαύρο δρόμο όπου σουπιές ιερόδουλες για να τραβήξουν πελατεία κάθονται σε κάτι βιτρίνες και κάνουν σκουίρτινγκ το μελάνι τους. Γι’ αυτό και λέγεται μαύρος δρόμος. Γιατί μερικές φορές τα μελάνια* είναι τόσα πολλά που πλημμυρίζουν οι δρόμοι. 

Υ.Γ. Τίποτα. Απλά μου αρέσει να γράφω υστερόγραφα.

*Ουδεμία σχέση δεν έχουν αυτά τα μελάνια με την Μελάνια Τράμπ. Πρόκειται για απλή συνωνυμία.


Κάνναβη κι εγκληματικότητα: Ο ασφαλίτης ντελιβεράς που εξάρθρωσε τη μεγαλύτερη σπείρα των Βαλκανίων.

Κάνναβη κι εγκληματικότητα: Ο ασφαλίτης ντελιβεράς που εξάρθρωσε τη μεγαλύτερη σπείρα των Βαλκανίων.

Χρησιμοποίησα την χρονομηχανή μου για να σώσω την κοπέλα μου από εμένα και απέτυχα.

Χρησιμοποίησα την χρονομηχανή μου για να σώσω την κοπέλα μου από εμένα και απέτυχα.