Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

 Σταμάτησα να φοράω προφυλακτικό από σεβασμό προς την κοπέλα μου.

Σταμάτησα να φοράω προφυλακτικό από σεβασμό προς την κοπέλα μου.

“Η μητρότητα, φιλαράκο, είναι ο σκοπός της γυναικός. Ο άντρας ζει για να γονιμοποιεί”.
Τάδε έφη Μπάμπης, 45χρονος ταρίφας από την Χορταριά, που δεν του μιλάνε τα παιδιά του.

Φυσικά, εγώ διαφωνώ με τον κύριο Μπάμπη, όμως ως millennial που δεν σέβεται τον εαυτό του, καθώς η μόδα της γενιάς μας είναι η κατάθλιψη και η ψεύτικη συμπάθειά μας προς τον θάνατο, οφείλω να δώσω ευκαιρία στο debate να εξελιχθεί.

Ο οικογενειακός ρόλος του straight cis male δεν καθορίζεται από το βιολογικό του φύλο, την σεξουαλική του προσέγγιση ή από την κομπόστα που έφαγε την προηγούμενη Τρίτη. Δεν υπάρχουμε μόνο για να γονιμοποιούμε. Εμένα, ας πούμε, μου αρέσει να παίζω και playstation.

Προκειμένου να αποφύγω την ανάληψη ενός ρόλου, όταν η πανέμορφη και πανάξια γυναίκα -που έχω την τύχη να αποκαλώ “κοπέλα μου”, χωρίς αυτό να δηλώνει ιδιοκτησία ή υπεροχή μου απέναντί της- μου επιτρέπει να εισέλθω με ευγένεια εντός της, πάντα χρησιμοποιώ προφυλακτικό. Δύο, αν θέλω να είμαι ακριβής, διότι ποτέ δεν είσαι αρκετά ασφαλής στον ρατσιστικό, σεξιστικό, μηδενιστικό τούτο κόσμο. Ειδικά αν είσαι γυναίκα, που δυστυχώς δεν είμαι.

Θεωρώ πως η προφύλαξη αποτελεί την μισή αρχοντιά, μαζί με την καθαριότητα. Η εν λόγω άποψη δεν κατοικούσε πάντα στον εγκέφαλό μου. Κάποτε ήμουν πιο ανεύθυνος, κάνοντας έρωτα σε πολλές διαφορετικές συντρόφους, που τότε αποκαλούσα “πουτανάκια μου”. Ορισμένες φορές ξεχωριστά και τις περισσότερες φορές ταυτόχρονα. Πάντα μα πάντα, όμως, χωρίς την χρήση προφυλακτικού, κάτι που δεν θα έκανα ποτέ με την τωρινή συνοδοιπόρο μου στην ζωή.

Η συζήτηση με τον αδαή ταξιτζή με έβαλε σε σκέψεις. Ίσως η στάση μου απέναντι στην σύντροφό μου να είναι προσβλητική. Μήπως υποσυνείδητα επέλεγα να ρισκάρω με τις υπόλοιπες, αλλά όχι με την σύντροφό μου; Τι μήνυμα τις μετέφερα υποδόρια με το προστατευμένο πέος μου; Αυτές δεν τις φοβόμουν, αλλά εσύ θα με κολλήσεις τίποτα, μωρή βρωμιάρα; Αυτές θα έκαναν έκτρωση, ενώ εσύ θα το κρατήσεις και θα με καταδικάσεις σε ισόβια, παλιοπατσαβούρα;

Με φριχτές σκέψεις να κυριεύουν το φεμινιστικό κατά τα άλλα μυαλό μου, έσπευσα στο σπίτι μας, άρπαξα την κοπέλα μου, χωρίς αυτό να υποδηλώνει ιδιοκτησία ή επιθετικότητα, και την μετέφερα στο κρεβάτι μας, που αυτή είχε αγοράσει. Μην επιτρέποντάς της να μιλήσει, της έκανα γλυκό και άγριο έρωτα μέχρι να τελειώσω. Δηλαδή, 10 δευτερόλεπτα, καθώς δεν φορούσα προφυλακτικό. Με κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα, αλλά είχα αδειάσει αλλού.

“Πας καλά, ρε μαλάκα;” ούρλιαξε γλυκά.
“Συγγνώμη που τόσο καιρό σε υποτιμώ”.
“Τι λες, αγόρι μου; Είσαι βλάκας;”
“Ναι, ήμουν. Σε προσέβαλα με το καλυμμένο πέος μου. Δεν σε εμπιστευόμουν”.

Μετά το συμβάν, μου έδωσε γενναιόδωρα χώρο και χρόνο να επεξεργαστώ την φιλοσοφία μου. Θέλοντας να γίνω ο τέλειος σύντροφος, πραγματοποίησα μία έρευνα στις παλιές μου συνήθειες. Αυτήν την φορά, όμως, ήμουν συνειδητοποιημένος. Χρησιμοποιούσα προφυλακτικό. Το ίδιο καθ’όλη την διάρκεια του οργίου, καθώς δεν ήθελα να προσβάλω καμία τους.

Δύο μήνες αργότερα, η σύντροφός μου με κάλεσε ξανά κοντά της και σταδιακά αποδέχτηκε πως η θεωρία μου έβγαζε νόημα. Μία λατέξ σεξιστική κατασκευή δεν θα έμπαινε ποτέ ξανά ανάμεσα στην non-binary αγάπη μας.

Μικρή ή Μεγάλη Πρέσπα; Ας αποφασίσουμε αν το μέγεθος μετράει.

Μικρή ή Μεγάλη Πρέσπα; Ας αποφασίσουμε αν το μέγεθος μετράει.

 Προετοιμάσου για τις Ειδικές Δυνάμεις βγαίνοντας για ψώνια με την κοπέλα σου.

Προετοιμάσου για τις Ειδικές Δυνάμεις βγαίνοντας για ψώνια με την κοπέλα σου.