Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Είναι η γιαγιά μου ο απόλυτος σεξουαλικός Highlander; A Case Study.

Είναι η γιαγιά μου ο απόλυτος σεξουαλικός Highlander; A Case Study.

Και οι ηλικιωμένοι έχουν ψυχή. Όχι για πολύ ακόμα, αλλά έχουν. Άρα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως η γιαγιά μου έχει ψυχή, παρόλες τις ενδείξεις για το ακριβώς αντίθετο. Πρώτον, είναι 99. Δεύτερον, έχει λιγότερα προβλήματα υγείας από εμένα. Τρίτον, κάνει περισσότερο σεξ από εμένα. Τέταρτον, το τρίτον δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό επίτευγμα, καθώς κάθε αριθμός είναι μεγαλύτερος από το 0.

Αφού πραγματοποίησα τις απαραίτητες εξετάσεις, συμπέρανα πως η γιαγιά μου δεν είναι 100% βρικόλακας, αν και κοιμάται κάθε πρωί και κυκλοφορεί μονίμως με ομπρέλα. Όμως, όταν την κάρφωσα με ένα ξύλινο παλούκι στην καρδιά, επιβίωσε, άρα not a vampire. Ευτυχώς, γιατί μου αρέσει το τζατζίκι με σκόρδο.

Επιχείρησα πολλάκις να εκμαιεύσω το μυστικό της από το σουφρωμένο στόμα της, αλλά μάταια. Η γυναίκα που η μάνα μου αποκαλεί “μαμά” δεν ήθελε να αποκαλύψει τις οδηγίες για την γαμάτη της ζωή. 99ετών με 8 γάμους, 8 κηδείες, 0 διαζύγια. 100% efficiency η γιαγιά. Την βρίσκεις με behind the back πάσα μέσα στο ζωγραφιστό και δεν χάνει η καριόλα.

Άνοιξα τα κιτάπια και τις σημειώσεις μου, αναζητώντας τον καλύτερο τρόπο να αποκτήσω αυτήν την ικανότητα της γιαγιάς μου να έλκει σεξουαλικούς συντρόφους και να τους εξαφανίζει σαν καρπουζοκούκουτσα στο στόμα της, κερδίζοντας υγεία, μακροζωία και περιουσία. Σε ένα πεταμένο μου blog από το 2007 ανακάλυψα μία σειρά κειμένων σχετικά με παρατηρήσεις περίεργων φαινομένων. Συμπτωματικά, όλες οι περιπτώσεις αφορούσαν την γιαγιά μου.

Σήμερα, η γιαγιάκα έφερε σπίτι τον κύριο Αβραάμ. Τον ρώτησα πόσων ετών είναι και μου απάντησε προσφέροντας μου ένα χαμόγελο και τρία 20ρικα. Τα έφαγα σε internet cafe, παίζοντας Βubble Βobble, όσο η οικιακή μας μούμια έκανε έρωτα στο πιπίνι της.

Αγαπητό μου ημερολόγιο, η γιαγιά έφερε σπίτι έναν καινούργιο κύριο. Δεν μας είπε το όνομά του, αλλά έμοιαζε με Αριστόβουλο. Δεν τον ρώτησα τίποτα και η γιαγιά μου έδωσε ένα 50ρικο. Το έφαγα σε internet cafe, παίζοντας Mame 32.

Απόψε, η γιαγιά δεν γύρισε σπίτι και η μαμά μου αγχώθηκε μήπως και χάθηκε. Ο μπαμπάς αστειεύτηκε πως ίσως να την κάλεσαν πίσω στην Τρανσυλβανία και η μαμά του πέταξε μία παντόφλα στο κεφάλι. Έπειτα, η μαμά κάλεσε τον κύριο Αβραάμ, αλλά αυτός δεν απάντησε. Καμία από τις 6 φορές. Περιμέναμε για 6 ώρες, αλλά ο συγγενικός μας δαίμονας δεν εμφανίστηκε. Πήγαμε για ύπνο στις 6.

Το ξημέρωμα, η γιαγιά μου χτύπησε το παράθυρο. Μένουμε στον έβδομο. Όταν της άνοιξα, μπήκε στο σπίτι, και χωρίς να μιλήσει, μου άφησε μία επιταγή των 100€ στο γραφείο. Επιχείρησα να την ρωτήσω από που ερχόταν, αλλά με διέκοψε ο κύριος Αρίσταρχος, μπαίνοντας στο δωμάτιο από το παράθυρο. Ακολούθησε την γιαγιά μου στο σαλόνι, όπου τους άκουσα να ξαπλώνουν στον χαλασμένο καναπέ μας. Το τρίξιμο κράτησε 2 ώρες. Μετά αυνανίστηκα, αφού έστρεψα την εικόνα του Ιησού από την άλλη.

Βρισκόμουν στην τουαλέτα για αρκετή ώρα, καθώς είχα φάει παγωτό, αυγά, και 2 κρέπες σοκολάτα, λευκή πραλίνα και παγωτό μόκα, όταν η αρχαία μου πρόγονος εμφανίστηκε εμπρός μου. Το καπάκι από το σιφόνι του μπάνιο βρισκόταν στην κορυφή του κεφαλιού της. Στα χέρια της κρατούσε ένα μαραμένο, κακοκομμένο λουκάνικο με έξτρα πέτσα και τυρί στο πάνω μέρος. Έμοιαζε με Αγάπιο. Χωρίς να μου δώσει σημασία, άφησε ένα ομόλογο πάνω στο νεροχύτη και βγήκε από την τουαλέτα ταυτόχρονα με την κλανιά μου. Το ρεύμα έριξε το ομόλογο στο πάτωμα.

Χθες, είδα την αθάνατη, μητριαρχική φιγούρα που ποτέ δεν φωνάζω “γιαγιά” να σέρνει μία τεράστια σακούλα σκουπιδιών έξω από το σπίτι. Περνώντας από δίπλα μου, μου ζήτησε να την ακολουθήσω, κουβαλώντας τα παπούτσια που είχαν πέσει λίγο πιο πίσω. Ήταν 2 μαύρα σκαρπίνια που δεν τα φοράει κάποιος που γεννήθηκε μετά το 1922. Μύριζαν νεκρή αυτοπεποίθηση και βασιλιά Αλέξανδρο. Υπάκουσα στην μαγνητική ενέργεια της γραίας, αλλά δεν θυμάμαι τίποτα από εκεί και πέρα. Ξύπνησα στο δωμάτιό μου αγκαλιά με μία ράβδο χρυσού. Πάνω της παρατήρησα χαραγμένο το σήμα μίας πεντάλφας.

Αγαπημένο μου ημερολόγιο, δεν έχω γίνει μάρτυρας κανενός νέου συμβάντος που να περιλαμβάνει την γιαγιά. Μάλλον με γελούν τα μάτια μου, αλλά μοιάζει να γίνεται νεότερη κάθε μέρα. Επίσης, οι ηλικιωμένοι, αλλά πάντα νεότεροι, αρσενικοί φίλοι της έχουν μειωθεί αισθητά.

Διαβάζοντας τα ντοκουμέντα, μπορώ να καταλήξω μονάχα σε ένα συμπέρασμα. Η γιαγιά μου καταπίνει πούτσο και χέζει λεφτά.

Πως να έχεις μία ευχάριστη μέρα αποφεύγοντας οπτική επαφή με όμορφες γυναίκες.

Πως να έχεις μία ευχάριστη μέρα αποφεύγοντας οπτική επαφή με όμορφες γυναίκες.

Κοκκινοσκουφίτσα. Η μέρα που ξέχασε το ταμπόν.

Κοκκινοσκουφίτσα. Η μέρα που ξέχασε το ταμπόν.