Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

3 τρόποι να βρεις την ηλικία της χωρίς να τη ρωτήσεις

3 τρόποι να βρεις την ηλικία της χωρίς να τη ρωτήσεις

Τις τελευταίες μέρες, βγαίνεις με μια κοπέλα, αλλά δεν σου έχει πει την ηλικία της. Εσύ δεν θες να τη ρωτήσεις, γιατί είσαι gentleman. Ως γνωστόν, δεν ρωτάμε ποτέ μια κυρία την ηλικία της, τα κιλά της και τον αριθμό των αντρικών μορίων που έχει γλείψει. Πλέον, με τις νέες τεχνολογίες να έχουν εισαχθεί στον κόσμο του μακιγιάζ δε μπορείς να είσαι σίγουρος αν μια κοπέλα είναι 20 χρονών, 28, ή 15. Επειδή, λοιπόν, η πανέμορφη αυτή κοπέλα που φιλάς με πάθος τα τελευταία 5 βράδια φαίνεται για 22, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, και δεν θέλεις να έχεις μπλεξίματα με τον νόμο, πρέπει να μάθεις την ηλικία της. Αλλά πώς; Εδώ έρχομαι εγώ, φίλε μου, σαν από μηχανής Θεός για να σου δώσω 3 εύκολους τρόπους.

1) Ο κλασικός τρόπος

Ο πρώτος τρόπος είναι ο πολύ κλασικός, που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια. Ο λόγος, βέβαια, για την ραδιοχρονολόγηση άνθρακα 14. Πάρε μια τρίχα από τα μαλλιά της ή από οπουδήποτε αλλού. Μουστάκι, γάμπα, αιδοίο… Όλα είναι εξίσου αξιόπιστα. Τώρα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετρήσεις το ποσοστό άνθρακα 14 στην τρίχα της, και χρησιμοποιώντας τον χρόνο ημιζωής του άνθρακα 14, μπορείς να βρεις την ηλικία του κοράσιου που χαμουρεύεις.

Αυτή η μέθοδος έχει αποτελέσματα με εύρος τιμών περίπου 50 χιλιάδες χρόνια. Οπότε πλέον γνωρίζεις πως η κοπέλα είναι από 0 ως 50 χιλιάδων ετών. Τουλάχιστον, μείωσες το εύρος των τιμών σου. Προηγουμένως, μπορούσε να είναι από μείον άπειρο ως συν άπειρο.

2) Παρατήρησε την δουλειά της φύσης

Έχεις μπροστά σου ένα πλάσμα σαν τα κρύα τα νερά. Το ξέρω, αλλά και εσύ συγκρατήσου λίγο. Για 5 λεπτά προσπάθησε να μην την κοιτάς στα βυζιά και να την δεις συνολικά σαν μια οντότητα. Άνθρωπος είναι και αυτή. Τώρα που ξέφυγες από τα βυζιά, θέλω να αρχίσεις να παρατηρείς τα χαρακτηριστικά της και να βγάζεις συμπεράσματα για την ηλικία της, σαν ένας νέος, φιλόδοξος Σέρλοκ Χόλμς.

Καταρχάς κοίτα τα δόντια της. Βρες μια δικαιολογία για να σε αφήσει να τα κοιτάξεις. Πες ότι έχασες κάτι τρίχες από την βουβωνική σου χώρα και τις ψάχνεις. Κάθε δόντι έχει την δική του ιστορία και όταν τις συνδυάσεις όλες μαζί τότε θα ξέρεις την ηλικία της. Αν όλα τα δόντια είναι λευκά, τότε η κοπέλα είναι περίπου 16 ετών και εσύ περίπου φυλακή. Αν κάποια δόντια έχουν κιτρινίλες ή πλάκα, σημάδια της κακουχίας της ζωής, τότε η κοπέλα είναι 20-22 ετών και εσύ πανευτυχής. Αν της λείπουν κάποια δόντια τότε αυτή η κοπέλα είναι τουλάχιστον 24 και εσύ ένας περίεργος τύπος που φασώνει φαφούτες.

Παρατήρησε το σώμα της συνολικά και όχι σε κομμάτια. Μην σκέφτεσαι την γυναίκα σαν βυζιά-κώλος-πρόσωπο. Σκέψου την σαν ένα πλάσμα του Θεού, όπως είσαι και εσύ, και κοίτα το σώμα της πανοραμικά. Οι νεαρές έχουν πιο δυνατό και σφιχτό κορμί, το οποίο είναι εύκολα παρατηρήσιμο όταν πηδάνε. Οι μεγαλύτερες είναι λίγο πλαδαρές και τα κόκαλα τους πιο πεταχτά στα πλευρά.

Παρατήρησε το τρίχωμα της. Μια νεότερη κοπέλα έχει μαλακό, γυαλιστερό τρίχωμα ενώ μια μεγάλη πιο πυκνό και πιο τραχύ. Επίσης, στη μεγαλύτερη θα δεις κάποιες γκρι ή λευκές τρίχες.

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Βέβαια δεν θυμάσαι καν τι χρώμα είναι τα μάτια της, γιατί ακόμα κοιτάς τα βυζιά της. Κοίτα την λίγο στα μάτια, παίξ’ το ρομαντικός αν χρειαστεί. Αν τα μάτια της είναι λαμπερά και καθαρά, τότε είναι μικρής ηλικίας. Αν έχει πιο θολωμένα μάτια τότε είναι τουλάχιστον 22 και έτοιμη να βγάλει κάρτα για medical marijuana επειδή έχει γλαύκωμα. Δηλαδή, κοπέλα για γάμο.

3) Όταν τα βρεις δύσκολα

Αν οι ανωτέρω λύσεις αποτύχουν, μην ανησυχείς. Ο τελευταίος τρόπος είναι και ο πιο αποτελεσματικός. Απλά, προσοχή. Χρειάζεται αγάπη, ψυχική δύναμη και αρχίδια. Αν την θέλεις τόσο που θα έκανες τα πάντα για να μάθεις την ηλικία της, αυτή είναι η λύση για εσένα. Αγόρασε ένα αλυσοπρίονο και πάρ’ το μαζί σου στο ραντεβού. Μην ξεχάσεις να του βάλεις βενζίνη ή μπαταρία. Όταν μείνετε τα δυο σας κάπου απομακρυσμένα, βγάλε το αλυσοπρίονο από το αυτοκίνητο σου, βάλ’ το μπρος και κόψε τον κορμό της. Μετά, μέτρα τα δαχτυλίδια του. Έτσι, θα μάθεις την ηλικία της από τις εφημερίδες που θα την έχουν ως πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα, μιας και θα αφήσεις το πτώμα της σκόπιμα κάπου για να βρεθεί. Μην ξεχάσεις να σκουπίσεις τα δακτυλικά σου αποτυπώματα.

Αν με αυτό το κείμενο βοήθησα έστω και έναν φίλο που έχει αυτό το πρόβλημα θα είμαι πανευτυχής.

Καλή δύναμη αδέρφια. Τα λέμε στους αγώνες.


Όλα όσα πρέπει να θυμάστε για την αμνησία

Όλα όσα πρέπει να θυμάστε για την αμνησία

Είναι το μαρούλι σε δόντι πιο ενοχλητικό από δόντι σε μαρούλι;

Είναι το μαρούλι σε δόντι πιο ενοχλητικό από δόντι σε μαρούλι;