Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Τι να φορέσεις στο meeting της Τετάρτης στη Μασονική Στοά σου

Τι να φορέσεις στο meeting της Τετάρτης στη Μασονική Στοά σου

Έχεις βαρεθεί να ντύνεσαι σαν δευτεράντζα στα meetings της τοπικής στοάς σου; Κατάντησε γελοίο, η κόρη του μαέστρου της φιλαρμονικής να σε αποκαλεί τρομπέτα; Ήρθε η ώρα να πάρεις εκδίκηση.

Η στυλιστική ομάδα του punchline.gr έκανε meeting σε μία αυτοσχέδια στοά κάτω από το σπίτι του αρχισυντάκτη. Δύο τελετές και τρεις απεγκλωβισμούς αργότερα, δηλώνουμε έτοιμοι να σου παρουσιάσουμε την καινούργια collection των μεγαλύτερων μαγίστρων, που θα ζήλευε κάθε παριζιάνικη, υπόγεια πασαρέλα.

Τιμώντας την ιστορία της Μασονίας, ντύσου Bob ο μάστορας. Κάνε διάλειμμα μεταξύ των 2 brunch με τον υπουργό οικονομικών και τον πρεζέμπορα της χώρας σου. Πέρνα μία βόλτα από το ημιτελές, αυθαίρετο εξοχικό στο πρώην δάσος και νυν οικόπεδό σου. Πάρε μία βαθιά ανάσα και επίτρεψε στο θείο να εισέλθει στα πνευμόνια σου. Γεύσου την στάχτη και την καρβουνιασμένη χλωρίδα και πανίδα. Χαιρέτα τα ιδρωμένα, αρρενωπά παλικάρια, ξαπλώνοντας αισθησιακά πάνω σε μία στοίβα από τούβλα. Αν νιώθεις επικίνδυνη, χώσου γυμνή μέσα σε χαλίκι ή στην τρύπα με το τσιμέντο.

Φεύγοντας, φρόντισε να σκουπίσεις την εργατιά από το μάτι σου και να κλέψεις ένα ζευγάρι ρούχα. Onesie με τιράντες και μπόλικη βρωμιά, κοντομάνικο φανελάκι minerva που κάποτε ήταν άσπρο και κράνος για να νιώσεις την ψεύτικη ασφάλεια του προλεταριάτου.

Go all in, κλέβοντας ένα πηλοφόρι κι ένα μυστρί. Βάλε τον σοφέρ σου να σε οδηγήσει με μία μπετονιέρα στην εθνική οδό, που κατασκεύασε η εταιρία του παππού σου. Περίμενε 2 λεπτά. Διάλεξε το θανατηφόρο δυστύχημα που σου αρέσει, και χτίσε μία μικρή εκκλησία προς τιμήν των πεσόντων. Πέρνα το βράδυ δίπλα στο δημιούργημά σου, σε μία μικρή σκαλωσιά. Συγχαρητήρια! Μόλις μετατράπηκες από τρομπέτα σε μασονικό fashion icon.

Assassin's creed. Είσαι Ναΐτης ή Χασασίνος; Δεν έχει σημασία. Διαθέτεις μετοχές στην εταιρία που πουλάει το παιχνίδι. Ζήσε την φαντασία κάθε μικρού κοριτσιού, που έπεσε από το κρεβάτι ως μωρό, και τώρα γουστάρει τον γείτονα gamer.

Διάλεξε ένα λευκό μπουρνούζι. Κατά προτίμηση, δίχως το οικόσημό σου ή το λογότυπο του hotel Marriott. Κλέψε μία full face κουκούλα από τον αναρχικό ξάδερφό σου, που κάνει την επανάστασή του καίγοντας τα περίπτερα στα οποία πουλάει προστασία ο πατέρας του. Εντόπισε την μεγαλύτερη δεξίωση της στοάς σου. Ζήτα από τον οικόσιτο καλλιτέχνη σας να σχεδιάσει πάνω στο μπουρνούζι ένα κόκκινο σταυρό και δολοφόνησε την κόρη του μαέστρου με μία τρομπέτα. Καθώς η τελευταία πνοή της θα βγαίνει από το γεμάτο κουραμπιέδες στόμα της, ψιθύρισέ της στο αυτί: “requesta in pache” ή “ποιος είναι η τρομπέτα τώρα, πουτανάκι;”

Αν οι παραπάνω επιλογές, φαντάζουν προβλέψιμες (που ας μην κοροϊδευόμαστε, είναι), τότε έφτασε η στιγμή να πάρεις την τύχη σου στα άχρηστα χέρια σου. Κέρδισε μία θέση στο “hall of fame μοδάτων εμφανίσεων της Μασονικής Στοάς για τα meeting της Τετάρτης” ή όπως το λέμε εμείς εδώ στο punchline.gr, “hofμετΜΣγτμτΤ”. Ξέρουμε ρώσικα.

Η ρισκέ επιλογή, που πάντα ανταμείβει, παραμέμενει σταθερή στα βάθη των αιώνων. Δανείσου μία σελίδα από το βιβλίο της δεσποινίδος Gaga και μεταμφιέσου σε τουαλέτα. Κανονική τουαλέτα. Θα σε πουν σκατόφατσα. Own it. Άλλωστε είσαι μέλος μασονικής στοάς. Κάθε μέρα συναναστρέφεσαι με σκατά.

Παρά τις φήμες, η εν λόγω ενδυμασία δεν απαιτεί πληθώρα εξοπλισμού. Γέμισε το στόμα σου με νερό, πήγαινε στο συνηθισμένο όργιο της Τετάρτης και άφησε τους συμμετέχοντες να σου κάνουν golden shower. Το κανονικό χρυσό λούσιμο. Όχι εκείνο όπου κυριολεκτικά σου πετάνε χρυσό στη μάπα και μετά σε στέλνουν εξορία στο Hilton, επειδή δεν έστησες σωστά την δολοφονία του [insert name] δικτάτορα. Καθώς τα ούρα θα διαχέονται από τα σαρκώδη χείλη σου, να είσαι σίγουροι πως όλοι σε λάτρεψαν.

Τέλος, ο χώρος της μόδας δεν συγχωρεί ατασθαλίες, αλλά κυρίως δεν επιτρέπει λάμψη σε όσες δεν τολμούν να πάρουν ρίσκα. Προκάλεσε αντιδράσεις και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης παίρνοντας μία λαμπάδα και βάζοντας φωτιά στον εαυτό σου. Ωσάν βουδιστής στο Θιβέτ, κάνε μία γιγάντια, φωτεινή, μα πάντα στυλάτη, δήλωση σε όλους τους haters. Φώτισε τους γύρω σου και ενεργοποίησε τα sprinklers στο επιχρυσωμένο ταβάνι σας. Καθώς θα βρίσκεις την ίδια μοίρα με τα δάση γύρω από τα οικόπεδά σας, φώναξε με στεντόρεια φωνή: “Illuminati!”

“...Τι; Τι εννοείς ότι δεν είναι το ίδιο με τους μασόνους, ρε μαλάκα; Τι Τέκτονες; Δεν το χορεύω αυτό, ρε…”


Η Χιονάτη και η Επτά Νάνη

Η Χιονάτη και η Επτά Νάνη

Εσπερινός: Όταν τα “κορίτσια” της εκκλησίας ξεσαλώνουν.

Εσπερινός: Όταν τα “κορίτσια” της εκκλησίας ξεσαλώνουν.