Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

3 τρόποι να αναθερμάνεις την σχέση με την παντρεμένη πρώην σου.

3 τρόποι να αναθερμάνεις την σχέση με την παντρεμένη πρώην σου.

Έχεις να κάνεις σεξ ένα χρόνο. Την έχεις πέσει μέχρι και σε παγκάκι, αλλά τίποτα.  Σκέφτεσαι σοβαρά την πιθανότητα της ιερόδουλης. Όμως, δεν έχεις το απαραίτητο μπάτζετ για το girlfriend experience που τόσο ποθείς. Τι θα κάνεις; Το προφανές.

Προσπαθείς να αναθερμάνεις την σχέση σου με την μόνη γυναίκα που σε έκανε να πεις:

“Βάλε άλλο ένα δάχτυλο”.

Αυτήν που στο σεξ ήταν ο προστάτης σου. Δυστυχώς, είναι παντρεμένη. Πως θα την προσεγγίσεις; Πως θα της δείξεις ότι έκανε την λάθος επιλογή; Πως θα καταφέρεις να την πείσεις πως αξίζεις ένα στα γρήγορα; Για αυτό είμαι εγώ στην διάθεση σου. Για να σου μάθω τα μυστικά τερτίπια που θα την κάνουν να αλληθωρίζει τρέμοντας πριν καν γδυθείς.


Drop it like it’s hot

Αγόρασε της μια σόμπα πέλλετ. Απλά πράγματα. Θέλεις να αναθερμάνεις την σχέση σας; Πάρε την θερμοδυναμική με το μέρος σου. Στα γενέθλια της, στείλε με κούριερ την σόμπα και πέλλετ για ένα χρόνο. Φυσικά, αυτό το τέλειο δώρο συνδυάζεται με  μια ευχετήρια κάρτα που θα την κάνει να στάζει σαν παράθυρο σε ζεστό σπίτι με υγρασία τον χειμώνα.

Εύχομαι του χρόνου τέτοια εποχή να είμαι εγώ αυτός που θα σε ζεσταίνει.
Υπογραφή: Ο λέβητας σου.

Σίγουρα, θα της κάνεις εντύπωση. Ίσως περισσότερο από όσο πρέπει. Ίσως και να λάβει περιοριστικά μέτρα. Ο σκοπός σου, όμως, θα έχει επιτευχθεί. Έπειτα, πρέπει να παίξεις το παιχνίδι της υπομονής μέχρι να καταλάβει πως αυτό που πραγματικά θέλει δεν είναι  να βρίσκεσαι σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων μακριά της, αλλά είναι να χουχουλιάσετε παρέα κάτω από την πικέ κουβερτούλα στο σαλόνι, βλέποντας χαζό-κωμωδίες στο Netflix έχοντας το πέος σου στο στόμα της.


Χομπίστας

Ακολούθησέ την. Μάθε τις συνήθειες της. Πού βγαίνει για καφέ, πώς τρώει τον γύρο της, από ποιό ΑΤΜ βγάζει λεφτά. Μάθε τα χόμπι της και ξεκίνα να την συναντάς “τυχαία”. Πήγαινε στο μάθημα γιόγκα, που έχει, την Τρίτη στις 8μμ. Πέτυχέ την “πιο τυχαία” στο σούπερ μάρκετ, που συχνάζει, και βρίσκεται 23 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι σου. Δώσ’ της μια συνταγή για τα τέλεια γεμιστά. Πέσε πάνω της στον γυναικολόγο της. Πες πως είχες ραντεβού, γιατί δεν είσαι σεξιστής και πιστεύεις ότι και οι άντρες έχουν το δικαίωμα να τους εξετάζει γυναικολόγος. Με τις παραπάνω ενέργειες, σταδιακά στο υποσυνείδητό της θα δημιουργηθεί η ιδέα πως οι τόσο συχνές σας συνταντήσεις πρέπει να είναι σημάδι από τον Θεό για να πηδηχτείτε δίχως αύριο πάνω στον βρώμικο φοιτητικό καναπέ σου.


Μαμά

Ίσως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος από όλους. Σίγουρα ο πιο δραστικός. Σκέψου το κόλπο που κάνουν εκατομμύρια γυναίκες κάθε χρόνο για να κρατήσουν κάποιον κακομοίρη μαζί τους για ΠΑΝΤΑ. Τώρα αντέστρεψε την ίδια τεχνική και χρησιμοποίησέ την εναντίον τους. Έχετε να μιλήσετε σχεδόν 3 χρόνια; Πήγαινε έξω από το σπίτι της κρατώντας ένα μωρό. Χτύπα το κουδούνι, και μόλις σου ανοίξει, ενημέρωσέ την πως αυτό το πλασματάκι που κρατάς είναι το δίχρονο παιδί της.

Δεν της το είπες τότε γιατί είχατε χωρίσει και πίστευες πως δεν θα θέλει να έχει κάποια σχέση με το παιδί.  Μετά από δύο χρόνια, όμως, κατάλαβες πως το παιδί θα ήταν καλό να γνωρίσει και τη μητέρα του.

Απείλησε την και πες της ότι αν δεν σου κάτσει θα ζητήσεις διατροφή και να αναγνωρίσει το παιδί. Κατά 99% εκείνη την μέρα θα κάνεις σεξ. Κατά 1% θα έχεις ξεκινήσει μια ψεύτικη οικογένεια.

Βukake ή “πως έμαθα να μασάω με κλειστό το στόμα".

Βukake ή “πως έμαθα να μασάω με κλειστό το στόμα".

Πώς να κάνεις κεφάλι, ακόμα κι αν δεν έχεις όλα τα οστά στο κρανίο.

Πώς να κάνεις κεφάλι, ακόμα κι αν δεν έχεις όλα τα οστά στο κρανίο.