Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Ποια είναι η αγαπημένη σου πορνοστάρ: Οι αρθρογράφοι του punchline.gr απαντούν

Ποια είναι η αγαπημένη σου πορνοστάρ: Οι αρθρογράφοι του punchline.gr απαντούν

Αν ρωτήσεις οποιονδήποτε “ποια είναι τα 3 πράγματα που αγαπάει περισσότερο ο Δημήτρης Κυριαζίδης;”, η απάντηση που θα πάρεις είναι:

“Το αλκοόλ, την μάνα σου και τις τσόντες.”

Είμαι γνώστης του αντικειμένου σε τέτοιο επίπεδο που αν υπήρχε στο πανεπιστήμιο μάθημα με τίτλο “Η ιστορία του πορνό. Από την Ανατολική Γερμανία στο Μαϊάμι”, θα ήμουν ο καθηγητής.

Οπότε σκέφτηκα να κάνω μια δημοσκόπηση πάνω στο αντικείμενο που ξέρω καλύτερα και από την παλάμη μου. Ρώτησα writers του punchline.gr, ποια είναι η αγαπημένη τους πορνοστάρ και γιατί, και αυτές είναι οι απαντήσεις που πήρα.

Bill Kateris

Πορνοστάρ: Adriana Chechik

Αιτιολόγηση: Οι γυναίκες που με καυλώνουν είναι μελαχρινές, χωρίς βυζιά και ρουφάνε πέη σαν ανεμοστρόβιλοι. Η Adriana πληροί όλα τα κριτήρια. Από την ανατολή της καριέρας της, δηλώνω fan. Έχουμε πληθώρα αναμνήσεων παρέα, με την αγαπημένη μου πλέον δουλειά της να είναι το “Adriana Chechik – The Ultimate Slut, Scene #1” από την Evil Angel.

Παύλος Μασμανίδης

Πορνοστάρ : August Ames

Αιτιολόγηση: Πρόκειται για ό,τι καλύτερο έχει παράξει η σκηνή του πορνό την τελευταία πενταετία. Το στήθος της είναι τέλειο και ταυτόχρονα πιο φυσικό κι από βιολογικά βυζιά, ελευθέρας βοσκής χωρίς γλουτένη. Το πρόσωπό της μοιάζει σαν οι άγγελοι να την φτιάξανε για να της κάνουνε bukake. Δηλώνω εθισμένος. Την βλέπω παντού. Μέχρι και σε φέτες του τοστ. Λέτε να είναι σημάδι από τον Θεό; Τι σημαίνει όμως το σημάδι; Μήπως σημαίνει πως πρέπει να τελειώσω στις φέτες του τοστ; Όχι πια βούτυρο.

R.I.P. August

Αντώνης Χριστοδούλου

Πορνοστάρ : Assh Lee/Klara Gold

Αιτιολόγηση: Assh Lee ή αλλιώς το υγρό όνειρο του Χίτλερ. Αν ο Χίτλερ δεν ήταν gay. Από τα καλύτερα μπαμπάτσικα μωρά στην αγορά. Οι καμπύλες της μπορούν να συγκριθούν με την καμπύλωση του χωροχρόνου πολύ κοντά στον ορίζοντα γεγονότων μιας μαύρης τρύπας. Δηλαδή, είναι μεγάλες. Μου αρέσουν οι καμπύλες. Με κάνουν να νιώθω καλύτερα για τις δικές μου καμπύλες. Επίσης η Assh, πριν αλλάξει όνομα λεγόταν Klara Gold. Γιατί; Διότι έπαιζε σε τσόντες με χρυσά μπάνια. Ιφ γιού νόου γουάτ άι μιν. Και τα χρυσά μπάνια μου αρέσουν. Μήπως έχω πρόβλημα; Ποιος είμαι για να μου αρέσουν τα χρυσά μπάνια; Ο Γιώργος Πατούλης;

Αναστάσης Γιαννακόπουλος

Πορνοστάρ : Ariella Ferrera

Αιτιολόγηση: Είναι 40 και μοιάζει στην μάνα μου. Ένα από τα κορυφαία MILF όλων των εποχών. Οι ρώγες της είναι τόσο στρογγυλές, που μπορείς να βρεις το π με ακρίβεια 10 δεκαδικών ψηφίων, αν χρησιμοποιήσεις την περιφέρεια και την ακτίνα τους. Η κυρία ντύνεται φιλόλογος και προσφέρει κώλο στους μαθητές της. Το στήθος της φέρνει την ευτυχία. Ως ευτυχία ορίζεται η ικανοποίηση που λαμβάνεις όταν την έχεις ήδη παίξει έντεκα φορές σε μία μέρα, αλλά προσγειώνεσαι πάνω σε μια εικόνα της Ariella Ferrera και λες:
“Για αυτά τα βυζιά ρισκάρω το κάταγμα πέους!”

Χρήστος Χατζικωνσταντίνου

Πορνοστάρ : Generic Robot Porn Star Name

Αιτιολόγηση: 1001111010100001000101010100100101010110100100010111110010101101010101

Ανώνυμος Παιχταράς

Πορνοστάρ : Charity Crawford

Αιτιολόγηση: Αν η πορνοστάρ διαθέτει δικαίωμα ψήφου δεν έχει πλάκα. Όταν βλέπω την Charity σκέφτομαι πως θέλω να βρω τον πατέρα της και να τον ευχαριστήσω που την εγκατέλειψε στην προεφηβεία. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό για μια πορνοστάρ δεν είναι ούτε οι καμπύλες, ούτε η εμφάνιση, ούτε το λαρυγγικό βάθος. Το σπουδαιότερο είναι να θέλει πιπίλα για να κοιμηθεί. Και εγώ έχω μια πιπίλα που θα της την δάνειζα, αν έβαζε τα χέρια της στην τσέπη μου για να την πάρει.

Χρήστος Αθανασούλης

Πορνοστάρ : Οποιαδήποτε παίζει σε cockhold τσόντες.

Αιτιολόγηση: Ξέρω. Μου ζήτησες πορνοστάρ. Απλώς, δεν παρατηρώ και πολύ τις πορνοστάρ στις ερωτικές ταινίες. Το μόνο που με νοιάζει είναι η γκόμενα, όποια και αν είναι, να με ταπεινώνει σαν το μικρό, άχρηστο πουτανάκι που είμαι. Θέλω να βλέπω το πέος μου κλειδωμένο σαν σπουργίτι σε σπίτι με γάτα και παραδίπλα τεράστια, μαύρα μπαστούνια του μπέιζμπολ να κάνουν home run στο αιδοίο της “γκόμενας” μου. Οπότε η απάντηση μου για συγκεκριμένη πορνοστάρ είναι: “Όποια διαλέξει η αφέντρα μου.”



Εσπερινός: Όταν τα “κορίτσια” της εκκλησίας ξεσαλώνουν.

Εσπερινός: Όταν τα “κορίτσια” της εκκλησίας ξεσαλώνουν.

Έκανα σεξ με προφύλαξη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και το παιδί μου βγήκε με σκουφάκι κολύμβησης

Έκανα σεξ με προφύλαξη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και το παιδί μου βγήκε με σκουφάκι κολύμβησης