Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Ο οδοντίατρός μου είναι ποδολάγνος και πιστεύω ότι δεν πλένει τα χέρια του.

Ο οδοντίατρός μου είναι ποδολάγνος και πιστεύω ότι δεν πλένει τα χέρια του.

Σημείωσα το ραντεβού μας στο ημερολόγιο με ένα διακριτικό, τεράστιο μαύρο x, για να θυμάμαι τη μέρα που θα κλάψω με μαύρο δάκρυ από τον πόνο. Έπειτα, σκέφτηκα να περάσω και από τον οφθαλμίατρο ώστε να δει γιατί είναι μαύρα τα δάκρυά μου. Δεν μου έφταναν τα μαύρα δόντια, η μαύρη διάθεση και η μαύρη ψυχή της πρώην μου, τώρα έχω και μαύρα δάκρυα. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε… Κάποιον που στεκόταν από κάτω της .

Τουλάχιστον, ξέρω ότι θα κάνει τα πάντα για να πονέσω όσο το δυνατόν λιγότερο. Με συμπαθεί πάρα πολύ,γιατί ήμουν ο πρώτος πελάτης του. Του είχα κάνει ποδαρικό. Ο δόκτωρ Χρήστος είναι πάνω από όλα άνθρωπος. Και σαν άνθρωπος, έχει και αυτός τις αδυναμίες του. Συγκεκριμένα, έχει αδυναμία στο νερό, την πέτρα και το έδαφος, αφού το ζώδιό του είναι λέων που είναι ζώδιο της φωτιάς. Επίσης, γουστάρει υπερβολικά τις γυναικίες πατούσες. Ειδικά, τις περιποιημένες. Μην δει, ο δόκτωρ Χρήστος, βαμμένο νύχι στο πόδι, αμέσως να το πιάσει. Γιατί ο δόκτωρ Χρήστος ζει με ένα μότο στη ζωή του. Gotta catch ‘em all!

Ότι γουστάρει πατούσες το ήξερα από την ημέρα που άκουσα στις ειδήσεις πως έγλειψε τα πόδια μιας κυρίας και μετά το έβαλε στα πόδια. Τίμιος . Αλλά τελευταία, έχω αρχίσει να έχω υποψίες πως δεν πλένει τακτικά τα χέρια του. Για όποιον ενδιαφέρεται, εγώ προτείνω για αρχή να πλένετε πρώτα τα 4 δάχτυλά σας, χωρίς τους αντίχειρες. Πρώτα το ένα χέρι μετά στο άλλο και τέλος τους δύο αντίχειρες. Αυτό είναι το γνωστό 4-4-2. Και μετά βλέποντας και πλένοντας...

Η πρώτη φορά που αντιλήφθηκα τα βίτσια του δόκτωρα ήταν κατά τη διάρκεια ενός σφραγίσματος, όταν πέρασαν διαδοχικά από την γαλλική μου μυτούλα οι μυρωδιές του ασετόν, των βακτηρίων, και του σπέρματος. Μετά σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν το καλσόν που φορούσε στο χέρι του για γάντι.

Η δεύτερη φορά που το σκέφτηκα ήταν ένα απόγευμα που είχα πάει για ένα καθαρισμό . Η κοπέλα μου δεν μπορεί να κάνει γενική όσο είμαι στο σπίτι οπότε με έδιωξε και κάπου έπρεπε να πάω. Κατέληξα να τα πίνω με το γιατρό. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Πίναμε αλκοόλ. Ο ένας απ’ τα δάχτυλα του άλλου. Είχε βάλει και μουσική να παίζει για να χαλαρώσουμε. Το “The Monster” του Eminem feet. Rihanna.

Μέσα στο μεθύσι, συνειδητοποίησα ότι αυτό που γευόμουν δεν ήταν μία απλή βότκα. Είχε μία εσάνς που μου θύμισε υπερβολικά την φορά που είχε χαλάσει το πλυντήριο του θείου μου. Πέρασα τόσο γαμάτα που σκοπεύω να βρωμίζω παραπάνω το σπίτι και τα δόντια μου από δω και πέρα.

Η τρίτη φορά όμως, ήταν η φαρμακερή. Μου έγραψε κάτι φάρμακα για τον πονόδοντο, που είναι φτιαγμένα από κερί. Είπε ότι ήταν δικής του παραγωγής, χωρίς παρενέργειες. Βιολογικά. Τότε, τον πλήρωσα τα διπλά χωρίς λόγο. Απλώς, ένιωσα πως έπρεπε . Φεύγοντας, τον άκουσα να λέει στη γραμματέα του ότι δεν πλένει τα χέρια του, γιατί αυτά είναι συνομωσίες της κυβέρνησης για να μας κρατάει όλους ζωντανούς και να έχουμε πρόβλημα υπερπληθυσμού. Λαμπρός επιστήμων.

Από εκείνο το σημείο και μετά, άρχισα να πιστεύω πως μάλλον δεν πλένει τα χέρια του. Χωρίς να είμαι και βέβαιος όμως, γιατί μπορεί μέσα στο σαπούνι να έχει παραισθησιογόνες ουσίες και να φαντάζομαι πράγματα. Γιατί εγώ είμαι κορόιδο, κύριοι. Γιατί εγώ, ναι, πλένω τα χέρια μου .

Ονομάζοντας το παιδί σου ανάλογα με την ταινία που έβλεπες όταν έσπασε το προφυλακτικό.

Ονομάζοντας το παιδί σου ανάλογα με την ταινία που έβλεπες όταν έσπασε το προφυλακτικό.

Νιώσε καλύτερα για τον εαυτό σου, στέλνοντας μήνυμα στον πρώην σου.

Νιώσε καλύτερα για τον εαυτό σου, στέλνοντας μήνυμα στον πρώην σου.