Punchline.gr

View Original

Εσπερινός: Όταν τα “κορίτσια” της εκκλησίας ξεσαλώνουν.

Κλείνουν το Caprice, κλείνουν και τον τάφο τους”

Τάδε έφη, Έφη Τάδε

1985-2061

Τα τελευταία χρόνια η χειμερινή και καλοκαιρινή βραδινή διασκέδαση, έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Ένα, ένα, πεθαίνουν τα αξιοσέβαστα κλαμπάκια της εφηβείας μας. Η ποιότητα νοθευμένου αλκοόλ χειροτερεύει, και τα κλαμπατσίμπαλα που τρυπάνε εγκέφαλο, δε βγάζουν πλέον νόημα.

Το Punchline.gr, με κίνδυνο τη ζωή, την ψυχική υγεία και την αξιοπρέπεια του, ξεχύθηκε στα άδυτα του κόσμου της νυχτερινής διασκέδασης, στην προσπάθειά του να βρει το νέο στέκι του μέσου νεοέλληνα. Έπειτα από 3 εβδομάδες ανελέητου clubbing, 20 μπουκάλια Jagermeister και ένα ξύπνημα σε Καναδέζα στο Ζάξενχαουζεν, βρήκαμε και προτείνουμε τη νέα μόδα στο αχαλίνωτο partying. Το S-PΕR-OINOΣ

S-PER-OINOΣ

ΘΕΣΗ: Κρυμμένο στην καρδιά κάθε proαστίου. Ψάξτε προσεκτικά για μεγαλεπήβολα βυζαντινά κτίρια με σταυρό. Ελεύθερο πάρκινγκ.

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ: H κλασική ΜΗ.ΚΥ.Ο νοοτροπία, που διαπαιδαγωγεί λάθος τα παιδιά, μαθαίνοντάς τα να εσωτερικεύουν την ενοχή τους, τη ντροπή τους και να κρίνουν τα πράγματα απλώς ως σωστά ή λάθος, είναι εδώ. Αλλά, ο DJ Ψαλμωδός τα σπάει σε καθημερινή βάση. Ντυμένο υπό το φως των κεριών, με 70αρες που κάνουν μανουάλι pole dancing, στους ρυθμούς των επιλύχνιων, των δεήσεων και του Γαϊτάνου ρεμίξ με AC/DC. Ορδές πιστών καθημερινά φτάνουν για την απογευματινή τους έξοδο, καθιστώντας το S-PER-OINOΣ ως το πιο hip μαγαζί. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μαζεύει και υπόκοσμο που διακινεί παράνομα ισχία.

ΦΑΓΗΤΟ: Το μενού το χαρακτηρίζει η απλότητα. Δεν θα βρείτε φαΐ στο club, αλλά να είστε σίγουροι πως πριν λήξει η βραδιά, η αρτοκλασία είναι μονόδρομος. Μπορείτε βέβαια να ξεκλέψετε μερικές μπουκιές αντίδωρο, αλλά ο κανιβαλισμός συνήθως αποδοκιμάζεται.

ΚΑΒΑ: Ζεστό αγιορείτικο, φτιαγμένο από μοναχούς μοναχούς. Σερβίρεται σε χρυσό κουταλάκι με βελούδινο σουβέρ που μπαίνει στο σαγόνι.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: Ό,τι έχετε ευχαρίστηση.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Λειτουργεί καθημερινά από τις 17μμ έως μέχρι να βαρεθεί ο κόσμος. Σε βολικά σημεία σε όλα τα χωριά, πόλεις, κωμοπόλεις.

Κριτικές από Trip Advisor

Αglaia79:
Βαθμολογία 5/5   ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ποτό χορός μέχρι το πρωί!!! Εξυπηρέτηση καταπληκτική!!! Πίνεις και χορεύεις έχοντας θέα τον ημών σωτήρα!!!!

John3:16:
Βαθμολογία 4,5/5  ΒΡΑΔΙΝΟ ΠΟΤΑΚΙ

Ο πιο όμορφος κόσμος, τα καλλίτερα σφηνάκια, άψογη και κομψή μουσική. Μια πανέμορφη βραδιά.”

FaithNoMoe:
Βαθμολογία 2,5/5 ΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΓΕΝΕΙΑ

Αγενές το προσωπικό. Ζητήσαμε δεξιά στασίδι και μας είπαν ότι πρέπει να περιμένουμε να αδειάσει, αλλιώς να κανονίζουμε από πριν . Nα το ζητάμε στην προσευχή μας. Μας βόλεψαν κακήν κακώς, δίπλα σε κιονοστοιχία και οι διπλανές παρέες κάπνιζαν μέσα στα μούτρα μας. Η σερβιτόρα, μας αγνοούσε επιδεικτικά λες και ήμασταν λεπροί. Επίσης, έξω από το μαγαζί είχαν μαζευτεί πολλά πρεζάκια, άστεγοι και περιστέρια. Κάνα δυό ήταν και τα τρία.

SpiRitBomBer
Bαθμολογία 3/5 ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ…

Κακή εμπειρία. Όλο το βράδυ κάποιος προσπαθούσε να μας πλασάρει ισχία. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην τυχαία συνάντηση με τη κωλοχαράδρα της γιαγιάς σου, που τρίβεται πάνω σε μανουάλια. Πολύ καλό πάρκινγκ όμως.