Punchline.gr

View Original

3 must τοποθεσίες για να γεννηθείς.

Η γέννησή μας είναι κάτι το μοναδικό. Αναγκαστικά. Γίνεται μία φορά -ευτυχώς- και είναι η αρχή της υπόλοιπης, χωρίς νόημα, ζωής μας. Σήμερα, θα σας παρουσιάσω τα καλύτερα μέρη στα οποία μπορείς να γεννηθείς. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Επίσης είναι το ήμισυ του αρχίδια.

1. Ταξί

Το ταξί αποτελεί μέρος της κουλτούρας μας και του πολιτισμού μας από την χρυσή εποχή του Περικλή, όπου οι σκλάβοι σε κουβαλούσαν στην πλάτη τους και η ταρίφα ήταν ένα τσιμπούκι ανά χιλιόμετρο.

Δύο χιλιετίες και εκατομμύρια τσιμπούκια αργότερα, το ταξί έχει φύγει από τα χέρια των ξένων και βρίσκεται πλέον στα χέρια των μορφωμένων Ελλήνων.

Ποιος δεν θα ήθελε να γεννηθεί μέσα σε ένα ταξί; Τα οφέλη είναι πολλά. Το όχημα συνήθως έχει επένδυση από δέρμα το οποίο θα κάνει το μωρό να νιώθει άνετα στο χώρο. Μόλις βγει από ένα σάκο δέρματος δεν θα εκτεθεί κατευθείαν στις συνθήκες της κοινωνίας, αλλά θα παραμείνει κάπου δερματόδετα.

Αν γεννηθείς σε ταξί, έχεις την τιμή να πάρεις γνώσεις για την ζωή από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ο ταξιτζής κατά την διάρκεια της γέννας σίγουρα θα ενημερώνει στην μάνα σου για κάποιο σοβαρό θέμα όπως κυπριακό, μεταναστευτικό και “τι ωραίο μαναράκι που είσαι εσύ... Τυχερός αυτός που στον κάρφωσε”.

Ο κύριος ταρίφας, όντας διαβασμένος άνθρωπος, θα έχει τις κατάλληλες γνώσεις μιας μαιευτικής και θα βοηθήσει στην ομαλή διαδικασία την εκσφενδόνισης σου από το αιδοίο της μητέρας σου.

Το ταξί είναι το καλύτερο μέρος με ρόδες, τσιγαρίλα και εικόνες της Παναγίας και του ΠΑΟΚ στο οποίο μπορείς να γεννηθείς.

2. Οίκος ανοχής

Οίκος ανοχής ή αλλιώς μπουρδέλο ή αλλιώς στούντιο. Το μέρος το οποίο επισκέπτεσαι για να πραγματοποιήσεις την διαδικασία δημιουργίας παιδιού, χωρίς να αποτελεί τον σκοπό της επίσκεψης.

Αν γεννηθείς σε οίκο ανοχής, καταλαβαίνεις εξαρχής πως η ζωή και πιθανότατα η μάνα σου, είναι πουτάνα. Αν ξεπεράσεις το αρχικό σοκ της μυρωδιάς, του κιτς ντεκόρ και των χρησιμοποιημένων προφυλακτικών, μπορείς να εκτιμήσεις κάποια πράγματα.

Στα θετικά περιλαμβάνονται ότι θα έχεις πολλούς “θείους” που θα σε προσέχουν και θα παίζουν μαζί σου όσο περιμένουν την σειρά τους για να επισκεφθούν την μαμά σου.

Από την πρώτη σου μέρα θα σίγουρα ένα κρεβάτι για να κοιμηθείς. Όταν μεγαλώσεις και αν ο “θείος νταβατζής” δεν έχει σκοτώσει την μητέρα σου, θα έχεις λεφτά για να πηγαίνεις σε ψυχίατρο.

Υποκατάστατο της γέννησης σε οίκο ανοχής αποτελεί η γέννηση σε οίκο ευγηρίας. Τα δύο αυτά μέρη μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Πηγαίνεις ανεξαρτήτως επιλογής, σου παίρνουν τα λεφτά και μόλις μπεις, ο χρόνος σου μετράει αντίστροφα.

3. Στάβλος

Τελευταίο και κορυφαίο μέρος για να γεννηθείς αποτελεί φυσικά ο στάβλος. Έχεις ακούσει την έκφραση “τον θάψανε με τιμές αρχηγού κράτους”; Στο στάβλο γεννιέσαι με τιμές Θεού.

Ίσως κάποιος θεωρήσει πως είσαι όντως Θεός και έτσι πάρεις τζάμπα δώρα.

Η ύπαρξη ζώων θα βοηθήσει στην ανάπτυξη σου. Γρήγορη εκμάθηση των ζώων της φάρμας σε συνδυασμό με το υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος μέσω κάποιας αγελάδας είναι μόνο μερικά από τα προτερήματα αυτής της τοποθεσίας.

Τα άχυρα θα αποτελέσουν το απόλυτο, θερμομονωτικό υλικό. Δεν θα κρυώσεις ποτέ, καθώς μόλις σε σκεπάσουν με αυτά, θα κολλήσουν πάνω στα κολπικά υγρά που θα καλύπτουν το μαλακό σου σώμα, διατηρώντας σε για πάντα ζεστό.

Αν είσαι έγκυος και δεν έχεις αποφασίσει ακόμα πως και που θα γεννήσεις, μπορείς να επιλέξεις και να μοιραστείς μαζί μας την εμπειρία σου. Αν είσαι έγκυος και είσαι η πρώην μου, σε παρακαλώ μην το μοιραστείς ποτέ μαζί μου.